Заглъхва и влиза в червеното
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Заглъхва и влиза в червеното
От известно време колата ми глъхне и е много тегаво до 2000-2300 оборота няма никаква тяга , след това все едно се отпушва изведнъж и си тръгва. Втория проблем е същия но на баир , докато я мъча да качи тези 2000-2300 оборота стрелката на водата тръгва към червеното , като спра да давам газ пак си отива в средата а колата не може да достигне 2000 оборота... какви ли може да са проблемите ?
п.п Колата е Е46 320д 136 пс
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Заглъхва и влиза в червеното
ceno83 написа:От известно време колата ми глъхне и е много тегаво до 2000-2300 оборота няма никаква тяга , след това все едно се отпушва изведнъж и си тръгва. Втория проблем е същия но на баир , докато я мъча да качи тези 2000-2300 оборота стрелката на водата тръгва към червеното , като спра да давам газ пак си отива в средата а колата не може да достигне 2000 оборота... какви ли може да са проблемите ?
Колега така ще е трудна работа някой да ти каже без диагностика, но за тягата причините могат да са много дебитомер, центровка на помпата, дюзи, турбина и т.н докато загряването може да е от термостат или не работеща перка.
Но за да не почнеш да сменяш на принципа проба грешка защото всеки ще ти каже различно нещо докато не смениш половината кола направи и една диагностика.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Да не ти е запушен катализатора? Това обяснява едновременно липсата на тяга и прегряването на двигателя.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Проблемите тук според мен са повече от един. Най-добре отиди на диагностика - там ще си каже.
Si non confectus, non reficiat.
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Благодаря ви за отговорите. Както казахте за да не правя проба-грешка , можете ли да ми препоръчате къде точно да отида където ще могат най-точно да установят проблема на нормални цени в София ??
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- ivan_0111
- Потребител
-
- Кара: e46 320д и е30м40b18
- Мечтае да кара: само БМВта
Колега и аз преди време имах подобен проблем и се оказа клапанът на турбото беше му се откъснал единият кабел на буксата! дано и при теб да е нещо леко 

7 мнения
• Страница 1 от 1