Колата ми прекъсва 318i Е46 2001 г

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318i e46 2001 god M-paket
Детайли за колата: problem s dvigatela

Колата ми прекъсва 318i Е46 2001 г

Мнение от alfredo » 03 Яну 2013, 21:59

Здравейте колеги!Имам следният проблем :!: Колата прекъсва около до 3000 оборота , като подавам ряско гас , при подаване на плавно гас няма проблеми вториа цилиндар когато иска си работи , сменил сам Свещи , Бубини , всички видове Филтри , беха се подсамнили от клапаните на вториа цилиндар сменихме и тях , прегледаха компютъра и пак не стана и реших да се обарна към вас

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Колата ми прекъсва 318i Е46 2001 г

Мнение от oci » 04 Яну 2013, 0:21

alfredo написа:Здравейте колеги!Имам следният проблем :!: Колата прекъсва около до 3000 оборота , като подавам ряско гас , при подаване на плавно гас няма проблеми вториа цилиндар когато иска си работи , сменил сам Свещи , Бубини , всички видове Филтри , беха се подсамнили от клапаните на вториа цилиндар сменихме и тях , прегледаха компютъра и пак не стана и реших да се обарна към вас

прекъсването като забиване ли е :?: ако е така откачи буксата на дебитомера и пробвай без него да я изрежеш ако се оправи значи си дал куп пари на вятъра проблема е в него ако не щом си сменил толкова много неща остава само компютъра на мотора смени го с друг за проба ако имаш възможност.

Потребител
Аватар

Мнение от alfredo » 05 Яну 2013, 12:58

преди да сменят клапаните са ги направили тези тестове пробвали са без дебитомера да го исфорцирата след тва свалиха компютара прегледаха го бачка си супер механикът не се съмнява в двигатела след като има компресия

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 05 Яну 2013, 18:20

Правена ли е хубава диагностика на тая кола? Ако не - бягай да направиш и кажи какви грешки открихте.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 05 Яну 2013, 18:46

alfredo написа:преди да сменят клапаните са ги направили тези тестове пробвали са без дебитомера да го исфорцирата след тва свалиха компютара прегледаха го бачка си супер механикът не се съмнява в двигатела след като има компресия

Нещо пропускате този двигател е най-лесния за диагностика на тази кола не може всичко да е наред и да се сменил пък да не работи колата пак, просто нещо твойте майстори не могат да видят като хората, както ти каза Заги бягай на една читава диагностика ама не е лошо да смениш сервиза и пиши какво ти записва като грешка колата.
П.П ако беше от София можех да ти ударя едно рамо.

Потребител
Аватар

Мнение от alfredo » 05 Яну 2013, 21:13

oci написа:
alfredo написа:преди да сменят клапаните са ги направили тези тестове пробвали са без дебитомера да го исфорцирата след тва свалиха компютара прегледаха го бачка си супер механикът не се съмнява в двигатела след като има компресия

Нещо пропускате този двигател е най-лесния за диагностика на тази кола не може всичко да е наред и да се сменил пък да не работи колата пак, просто нещо твойте майстори не могат да видят като хората, както ти каза Заги бягай на една читава диагностика ама не е лошо да смениш сервиза и пиши какво ти записва като грешка колата.

в пет сервиза направиха диагностика и всичките казват че втория цилиндър не работи братле

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 05 Яну 2013, 23:24

alfredo написа:
oci написа:

в пет сервиза направиха диагностика и всичките казват че втория цилиндър не работи братле

е да ама ти нали каза, че си му сменил клапаните на цилиндъра или пък може вала там да има износване ако проблема наистина е във втори цилиндър си трябва отваряне на мотора или поне от горната част, т.е да се свали главата

Назад към E46