E46 - светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- DanielStalev
- Потребител
-
- Кара: с удоволствие
- Мечтае да кара: М3 - V8 битурбо
E46 - светлини
Здравейте, колеги!
Искам да попитам дали някой може да помогне по моя проблем - изразяващ се в следното:
единия ксенон(единичен) на БМВ е46 - 330хд от 05.2003 свети на произволен принцип, ту свети ту не. От половин година обикалям и търся решение на проблема - пробвах всичко: баласт, лайт модул, електромотор, диагностика, нови крушки, само кабелите дето не съм сменил, но при замерването показва че си подават ток. Та въпроса ми имал ли е някой подобен проблем и как го е решил. Единствената зависимост, която съм забелязал е, че проблемния ксенон(левия) светва малко по късно от десния или изобщо не светва, а ако не светне при превключване на копчето за светлините било то на автоматичен или ръчен режим, си светва когато си пойска, но обикновено когато колата загрее.
Благодаря предварително!
Искам да попитам дали някой може да помогне по моя проблем - изразяващ се в следното:
единия ксенон(единичен) на БМВ е46 - 330хд от 05.2003 свети на произволен принцип, ту свети ту не. От половин година обикалям и търся решение на проблема - пробвах всичко: баласт, лайт модул, електромотор, диагностика, нови крушки, само кабелите дето не съм сменил, но при замерването показва че си подават ток. Та въпроса ми имал ли е някой подобен проблем и как го е решил. Единствената зависимост, която съм забелязал е, че проблемния ксенон(левия) светва малко по късно от десния или изобщо не светва, а ако не светне при превключване на копчето за светлините било то на автоматичен или ръчен режим, си светва когато си пойска, но обикновено когато колата загрее.
Благодаря предварително!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: E46 - светлини
Мен ако питаш трябва да пробваш и с други кабели. Не е изключено проблема ти да е и в самия лайтмодул.
Si non confectus, non reficiat.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: E46 - светлини
Zagy написа:Мен ако питаш трябва да пробваш и с други кабели. Не е изключено проблема ти да е и в самия лайтмодул.
То щом всичко друго е сменено остава само Лайт модула.
3 мнения
• Страница 1 от 1