ШОФИОРСКО ОГЛЕДАЛО

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E46 CUPE.
Мечтае да кара: E92M3.

ШОФИОРСКО ОГЛЕДАЛО

Мнение от silvio » 25 Дек 2012, 14:49

Колеги някои мойже ли да ми каже дали от купе Е46 феис лифта шофиорското огледало което е сас кабели на буксите ште стане пак на купе феислифт но огледалото е сас лентов кабел.На мен ми се е прецакал лентовия кабел и самата електроника вътре в самото огледало.Ако някои може да помогне сас информация и е запознат с тези нешта нека драсне .Благодаря.И може ли да използвам само електрониката от Е46 с десен волан макар че и те повечето са сас жички и букси а не с лентов кабел.Благодаря.И по принцип може ли нешто да се преправи за да деиства.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Re: ШОФИОРСКО ОГЛЕДАЛО

Мнение от choio » 25 Дек 2012, 19:30

silvio написа:Колеги някои мойже ли да ми каже дали от купе Е46 феис лифта шофиорското огледало което е сас кабели на буксите ште стане пак на купе феислифт но огледалото е сас лентов кабел.На мен ми се е прецакал лентовия кабел и самата електроника вътре в самото огледало.Ако някои може да помогне сас информация и е запознат с тези нешта нека драсне .Благодаря.И може ли да използвам само електрониката от Е46 с десен волан макар че и те повечето са сас жички и букси а не с лентов кабел.Благодаря.И по принцип може ли нешто да се преправи за да деиства.

Колега аз брах ядове точно с тая операция ,мойто с лентовия кабел се счупи и уж ми намериха същото но с кабели и букси ...наложи се преправяне и презапояване и накрая нетръгна защото се оказа че мойто старото беше с мемори(имам мемори на седалките)...в край на краищата взехме такова с лентов по ВИН и се оправиха нещата..така че имай едно на ум. Успех и Весела Коледа на всички :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Мнение от armagedon01 » 26 Дек 2012, 1:20

silvio написа:Колеги някой може ли да ми каже дали от купе Е46 феис лифта шофьорското огледало, което е с кабели на буксите ще стане пак на купе феислифт, но огледалото е с лентов кабел.На мен ми се е прецакал лентовия кабел и самата електроника вътре в самото огледало.Ако някой може да помогне с информация и е запознат с тези неща нека драсне .Благодаря.И може ли да използвам само електрониката от Е46 с десен волан, макар че и те повечето са с жички и букси, а не с лентов кабел.Благодаря.И по принцип може ли нещо да се преправи за да действа.

:shock:
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!

Мнение от Flipz » 26 Дек 2012, 14:44

Няма да стане, колега. Аз бях и все още съм с тези проблеми с огледалата. Супер трудно се намират фейсови огледала за купе с тези лентови кабели. Аз си взех английско и даже и то не става защото колата си мисли че имам две леви огледала и нито едно не работи хахах

Назад към E46