Е 46 320Д 136к изгасна в движение и не може да запали ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- cenkotoshkov
- Потребител
-
- Кара: 320 D
Е 46 320Д 136к изгасна в движение и не може да запали ???
Здравейте, значи при скорост от 60 -70 км минах през един мост ,който беше нещо в ремонт и доста се разтресох ,веднага след това колата изгасна... още по инерция ,докато се движих се опитах да запаля на ново ,но не можах... спрях и погледнах таблото ,там светеха лампата на блокажите , лампата на абс ,а стрелката на температурата беше отишла на макс в червено ... опитах пак да запаля само върти ,но не пали... след половин час оглеждане по двигателя не видях нищо кой знае какво, докато дойдат да ме изтеглят се мина горе долу час ,и когато пак подадох контакт стрелката на температурата пак си стои на макс ... та възможно ли е да е прегряла или ... от джаскането на този мост нещо друго се е случило... разместило се е някое реле... или нещо друго ...
п.п: преди 2-3 дни наливах антифриз и съответно обезвъздушавах ,както е описано във форума и мисля ,че се получи ... друго ,маслото ми беше под минимума .. възможно ли е да е нещо от това ,защото някакъв майстор по телефона ме посъветва да разклатя буксата отдолу на картера ,масло ми губи точно от щеката ,където влиза в картера ,но майстора ми каза карай така ,няма проблеми като се стопли ще го залепим със силикон
някакви съвети къде да търся утре проблема че теее майстори аман вече от тях
п.п: преди 2-3 дни наливах антифриз и съответно обезвъздушавах ,както е описано във форума и мисля ,че се получи ... друго ,маслото ми беше под минимума .. възможно ли е да е нещо от това ,защото някакъв майстор по телефона ме посъветва да разклатя буксата отдолу на картера ,масло ми губи точно от щеката ,където влиза в картера ,но майстора ми каза карай така ,няма проблеми като се стопли ще го залепим със силикон

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Е 46 320Д 136к изгасна в движение и не може да запали ??
cenkotoshkov написа:Здравейте, значи при скорост от 60 -70 км минах през един мост ,който беше нещо в ремонт и доста се разтресох ,веднага след това колата изгасна... още по инерция ,докато се движих се опитах да запаля на ново ,но не можах... спрях и погледнах таблото ,там светеха лампата на блокажите , лампата на абс ,а стрелката на температурата беше отишла на макс в червено ... опитах пак да запаля само върти ,но не пали... след половин час оглеждане по двигателя не видях нищо кой знае какво, докато дойдат да ме изтеглят се мина горе долу час ,и когато пак подадох контакт стрелката на температурата пак си стои на макс ... та възможно ли е да е прегряла или ... от джаскането на този мост нещо друго се е случило... разместило се е някое реле... или нещо друго ...
п.п: преди 2-3 дни наливах антифриз и съответно обезвъздушавах ,както е описано във форума и мисля ,че се получи ... друго ,маслото ми беше под минимума .. възможно ли е да е нещо от това ,защото някакъв майстор по телефона ме посъветва да разклатя буксата отдолу на картера ,масло ми губи точно от щеката ,където влиза в картера ,но майстора ми каза карай така ,няма проблеми като се стопли ще го залепим със силикон![]()
изгорял ти е бушон в отсега където се намира екуто, провери ги там са няколко бушона по 20 и 30 ампера, това е характерно когато отиде стрелката в макс и светят лампите и даже съм сигурен, че няма да можеш да закачиш на диагностика моторната електроника.
Като причина за това може да е и ГНП-то там има един бошов клапан за високо налягане и е възможно при сътресението да са се опрели кабелите защото много често им изгаря изолацията от високия ток който минава по тях и сега да се утрепал електрония блок на ГНП-то.
- cenkotoshkov
- Потребител
-
- Кара: 320 D
Re: Е 46 320Д 136к изгасна в движение и не може да запали ??
проблема е решен , едно реле при компютъра се беше измъкнало от гнездото си ... доста се порових , докато го открия ... само го сложих на мястото му и всичко се оправи
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
3 мнения
• Страница 1 от 1