проблем със стрелките на арматурното табло
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем със стрелките на арматурното табло
Здравейте колеги, сутринта когато се опитах да стартирам двигателя , стрелките на арматурното табло се врътнаха до крайно дясно положение и не се върнаха . Направих тест на таблото и стрелките се върнаха , но проблема е ,че изобщо не мърдат.Моля помогнете.
Re: проблем със стрелките на арматурното табло
Колега откачаш едната клема на акомолатора (минусчето) и изчакваш 5 минути и пак закачаш клемата.Мисля че трябва да се оправи.
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: 330xd
с акомулатора на 100% ще стане,на мен така лятото застанаха на 1500 оборота,и на 40 км и така останаха.Всичко тръгва от 40 на горе и от 1500 оборота.махнах 1-та клема за 5 мн и всичко си дойде на мястото
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Или рестарт на таблото през скритото меню
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
мисля че дори и да има такъв това няма да е проблем,защото аз имам и няма такива странични ефекти освен един път,но за 4 години 1 пат,и не се знае дали е от ксенона
- meraklia_pz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i 98
Да не отварям нова тема. на мен стрелката на разходомера ми прави номера, когато карам и пусна по инеркция и почвам да спирам, стрелката започва да се вдига нагоре, до момента в който не включа скорост за да подам газ или не спра нацяло. Стрелката отива до към 10 разход и рязко слиза надолу. От какво може да е това ???
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
meraklia_pz написа:Да не отварям нова тема. на мен стрелката на разходомера ми прави номера, когато карам и пусна по инеркция и почвам да спирам, стрелката започва да се вдига нагоре, до момента в който не включа скорост за да подам газ или не спра нацяло. Стрелката отива до към 10 разход и рязко слиза надолу. От какво може да е това ???
Според мен това е нормално състояние. И при мен става така.
Ще исползвам и аз темата да питам за моя проблем с стрелката за ТЕМПЕРАТУРАТА
Това поведение на стрелката започна от както застудя , като покарам малко изгася и после запаля стрелката си стои точно на 12ч.
Ако на някои му се е случвало и знае как да излекувам стрелката нека сподели
Това поведение на стрелката започна от както застудя , като покарам малко изгася и после запаля стрелката си стои точно на 12ч.
Ако на някои му се е случвало и знае как да излекувам стрелката нека сподели
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- SlipX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШЕ 330d (manual)
- Мечтае да кара: bmw f10 m5
- Детайли за колата: M-packet Mtech 1
meraklia_pz написа:Да не отварям нова тема. на мен стрелката на разходомера ми прави номера, когато карам и пусна по инеркция и почвам да спирам, стрелката започва да се вдига нагоре, до момента в който не включа скорост за да подам газ или не спра нацяло. Стрелката отива до към 10 разход и рязко слиза надолу. От какво може да е това ???
И при мен е така, сега в студеното време, особено когато още е студена и не е загряла. Нормално си е това.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
и аз съм така
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
аз мисля че при всички е 46 е така,при като пусна по енерция разходомера отива на 4-6,а ако съм на на 5 предавка без гас е на 0 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ми при мен пък не е така. Като я пусна по инерция зависи от скоростта с която се движа стои под 2/100 (първата чертичка). Колкото по-голяма скорост, толкова е по-ниско и обратно. Отива към 10 по инерция, малко преди да спра, около 2-3 км.ч като се движа. И според мен това е нормалното поведение на този прибор.
Хм,хм...
Хайде четете човека какво пита, а вие какво коментирате.
Не, не е нормално да седи стрелката на температурата така. Явно има проблем в таблото.

Не, не е нормално да седи стрелката на температурата така. Явно има проблем в таблото.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
JTD написа:Хайде четете човека какво пита, а вие какво коментирате.![]()
Това го прави само когато външната температура е под 0 градуса . Много странно не мога да си го обясня защо се държи така, като покарам колата и като позагрее гася и след малко като запаля стрелката си е точно на 12ч.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2