проблем с паленето

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с паленето

Мнение от nasko 27 » 08 Дек 2012, 1:52

колеги имам проблем с паленето сутрин пали студена без проблем след това ако я изгаса и е оставя за известно време да изстине двигателя пали трудно и излиза много дим и мирише на навта.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530dA '04

Re: проблем с паленето

Мнение от koleto_78 » 08 Дек 2012, 11:16

Може да е от много причини свещи,дюзи,помпа.Отиди да ти направят една диагностика и ще си покаже.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 08 Дек 2012, 11:57

колега имаше тема за подобно нещо-потърси ,все си мисля че имаше решение на проблема но незнам къде е темата :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: на нафталин
Мечтае да кара: Нещо с М преди цифрата
Детайли за колата: Има си кастфон,жанти туй-онуй.

Мнение от the__bull » 25 Дек 2012, 0:50

Аз имам колеги същия проблем.Студена е шестак,като загрее пак няма проблем.Остане ли обаче известно време да се поохлади(но не напълно) и стартера го отнася.Пали доста трудно и с много пушек.Ако сте намерили нещо като инфо за проблема моля да драснете едно лично.До тогава ще продължавам да ровя за повече информация по проблема.

Потребител
Аватар

Мнение от nasko 27 » 27 Дек 2012, 1:44

the__bull написа:Аз имам колеги същия проблем.Студена е шестак,като загрее пак няма проблем.Остане ли обаче известно време да се поохлади(но не напълно) и стартера го отнася.Пали доста трудно и с много пушек.Ако сте намерили нещо като инфо за проблема моля да драснете едно лично.До тогава ще продължавам да ровя за повече информация по проблема.

колега още несам намерил откаде идва проблема нямам време да е закарам да и направят диагностика за сега я карам така ако някои знае нешто нека сподели

Назад към E46