изчезна звука в колата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
изчезна звука в колата
Здравейте,
е46 преди фейса
Преди време имах рдс. Сложих гром много отдавна, вследствие смених рдс със цд.
Пролетта започна да прави някакви проблеми от време на време. Зумера на мигачи и аварийки не работеше,
багажника се заключваше... все такива аномалии, докато разбера, че връзването на грома някъде прави номера.
Уж пооправих жиците и 1/2 година не съм го имал проблема. Преди два пак така се случи, бях се ядосал и направо го разкачих.
От към захранване ibus и т.н. Влседствие - цд-то ми пее 10 мин. и после спира да свири, като на дисплей всичко работи.
Сменям станции, влизам в настройки, пускам цд, но звук няма. Свалих го, стори ми се малко горещо, но може би е нормално.
Вързах си стария рдс, който никога не е правил проблем и той работи на дисплей, но звук няма.
Някакъв съвет къде-какво да погледна ?
Благодаря !
е46 преди фейса
Преди време имах рдс. Сложих гром много отдавна, вследствие смених рдс със цд.
Пролетта започна да прави някакви проблеми от време на време. Зумера на мигачи и аварийки не работеше,
багажника се заключваше... все такива аномалии, докато разбера, че връзването на грома някъде прави номера.
Уж пооправих жиците и 1/2 година не съм го имал проблема. Преди два пак така се случи, бях се ядосал и направо го разкачих.
От към захранване ibus и т.н. Влседствие - цд-то ми пее 10 мин. и после спира да свири, като на дисплей всичко работи.
Сменям станции, влизам в настройки, пускам цд, но звук няма. Свалих го, стори ми се малко горещо, но може би е нормално.
Вързах си стария рдс, който никога не е правил проблем и той работи на дисплей, но звук няма.
Някакъв съвет къде-какво да погледна ?
Благодаря !
Re: изчезна звука в колата
Днес музиката засвири, но след 10-15 мин пак спря.
Свалих цд-то беше зверски горещо, особено там от към края.
Свалих го закачих си стария рдс, но не свирят. Ще изчакам утре да изстине и ще пробвам.
Все пак какъв друг може да е проблема - нещо маса, кабели да се преплитат, някъде.
Корите на лявата врата бяха сваляни дали може там нещо отношение да има ?
Поздрави !
Свалих цд-то беше зверски горещо, особено там от към края.
Свалих го закачих си стария рдс, но не свирят. Ще изчакам утре да изстине и ще пробвам.
Все пак какъв друг може да е проблема - нещо маса, кабели да се преплитат, някъде.
Корите на лявата врата бяха сваляни дали може там нещо отношение да има ?
Поздрави !
Имам същият проблем колега , музиката не работи в колата , доколкото знам проблема е в усилватела или радиомодул нещо такова , почти всички е46-ци имат този проблем с музиката !
едната колона ми даваше на късо, някъде е окъсила, маса няма
взех от друго място, сега колоната малко пищи
взех от друго място, сега колоната малко пищи
4 мнения
• Страница 1 от 1