вакум на турбо
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
вакум на турбо
колеги като се сменя вакума на турбото трябва ли след това да се правят някакви настроики на турбото. вакума и актуатор едно и сащо ли? и може ли някои да ми каже каква цена е?320д 136к
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: вакум на турбо
riki_ написа:колеги като се сменя вакума на турбото трябва ли след това да се правят някакви настроики на турбото. вакума и актуатор едно и сащо ли? и може ли някои да ми каже каква цена е?320д 136к
Не са едно и също,но и въпросът ти е малко неточен:
Има вакуум помпа:

Описание : ВАКУУМ ПОМПА
Ед.цена (с ДДС) : 614.72 BGN
Регулатор на налягане на турбото:
номер 1 а актуатора е номер 6

Описание : РЕГУЛАТОР НАЛЯГАНЕ - ТУРБОКОМПРЕСОР
Ед.цена (с ДДС) : 182.28 BGN
Описание : РЕЗЕРВОАР
Ед.цена (с ДДС) : 50.89 BGN
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
мерси колега.казаха ми турбото испускало вакума и 4е трябвало да се смени вакум на турбото. номер 1 на снимката е елктромагнитния клапан така ли?то маи е поефтино да сменя цялото турбо 

Последна промяна riki_ на 03 Дек 2012, 13:50, променена общо 1 път
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
riki_ написа:мерси колега.казаха ми турбото испускало вакума и 4е трябвало да се смени вакум на турбото.то маи е поефтино да сменя цялото турбо
Провери ваккум пътищата.....а това да се смени вакуум на турбото,ги попитай какво имат предвид
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
дебелия марку4 които е след турбото при подаване газ трябвало да е твьрд а при мен омеквал демек испускал се вакума.някакво си лост4е се вьрщало назад
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
колега, я ги попитай твоите майстори по точно за какво иде реч, за да не даваш пари на вятъра. Ако са дебелите маркучи след турбото има ефтино решение. Поразрови се из форума малко.
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
колега дебелия марку4 след турбото бил наред просто не се надувал както трябва поради испускане на вакум. пак колата си праи 200 км без проблем оба4е бавно ги вдига а и като загрее нормално колата осещам педала за газ 'мек''...абе мамата ми е.а таа кола
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=5Lb ... ndscreen...е колеги това ми казаха 4е трябвало да се смени
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
колеги знае ли някои цената на това нещо и след като се смени трябват ли някакви настроики да се направят на стенд.питам ви щото моя майстор нещо се е...а с колата ми и сигурно не е ял бой од доста време
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
riki_ написа:колеги знае ли някои цената на това нещо и след като се смени трябват ли някакви настроики да се направят на стенд.питам ви щото моя майстор нещо се е...а с колата ми и сигурно не е ял бой од доста време
Като гледам в реалоем не го дават като отделна част. Защо просто не звъннеш в някой представител на БМВ и да ги попиташ дали го продават отделно, каква е цената и след това ако не устройва да търсиш и питаш за по-евтини варианти. Има неща, които нямат аналог освен оригинално. Виж и в някой сервизи, където рециклират турбини. Гугъл знае всичко.
10 мнения
• Страница 1 от 1