Проблем с вървежа...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с вървежа...
Здравейте,
Някъде тук бях чел, че има връзка между вървежа на колата (тяга, ускорение, разход) и съединителя. Не можах да го намеря пак... Та въпроса ми е има ли такова нещо? Ако съединителя ти е тръгнал да си заминава - колата не ще да върви и вдига разхода ...
Някъде тук бях чел, че има връзка между вървежа на колата (тяга, ускорение, разход) и съединителя. Не можах да го намеря пак... Та въпроса ми е има ли такова нещо? Ако съединителя ти е тръгнал да си заминава - колата не ще да върви и вдига разхода ...

- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Re: Проблем с вървежа...
Koлега ти май изобщо нечуваш колите , не се заяждам .При заминал съединител , когато подадеш газ оборотите се вдигат а колата ускорява съвсем бавно въпроводено с миризма на феродо , При такива случаи няма как да караш повече от няколко дена преди да се скапе напълно.
За милиони-няма закони.
- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
е не чак толкова, за сега само сутрин на студено ми придърпва, след 1км , като позагрее и спира... толкова за съединителя ... но според мен е тръгнал да си ходи ...
Относно вървежа ... за тази година , изсипах около 3000 за ремонти. последното беше - Демпферна шайба, ремък и ролки - 650лв, Профилактика на турбо - 380 лева, Дебитомер - 340 лева ( това заедно с труд). И накрая - колата пак не върви , ами даже ми качи разхода ... сега ми прави почти 10 градско , и около 6,5 извънградско (каране по учебник без ръчкане) ... при положение че преди беше - 7.5/5 (гр. / из.гр.) ... СПортен филтър K&N, нафта само на ROMPETROL, ... и не ще и не ще ...
Относно вървежа ... за тази година , изсипах около 3000 за ремонти. последното беше - Демпферна шайба, ремък и ролки - 650лв, Профилактика на турбо - 380 лева, Дебитомер - 340 лева ( това заедно с труд). И накрая - колата пак не върви , ами даже ми качи разхода ... сега ми прави почти 10 градско , и около 6,5 извънградско (каране по учебник без ръчкане) ... при положение че преди беше - 7.5/5 (гр. / из.гр.) ... СПортен филтър K&N, нафта само на ROMPETROL, ... и не ще и не ще ...
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
Тоя дебитомер адаптиран ли е след поставянето?Направи и една диагностика.Няма да е излишно.
- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
Трябва да е адаптиран ... аз я правя в уж оторизиран сервиз ... не в гараж... странното е че като го сложихме , колата тръгна да върви , но след 2-3 седмици, пак е на старото положение... мисля че наистина трябва диагностика, съмнявам се да не би да са ми набузили помпата за да върви и за това да гови и много ... Не казах модела .. 320д 135 магарета и 1 куц кон... 2000г.
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
Адаптацията при този мотор е само чрез смяна на софта.Не си мисли,че е много хубаво да я правиш в оторизиран сервиз.Такива гаражи и мобилни спецове има ,че не искам и да чуя за оторизираните.
- zl000
- Потребител
-
- Кара: E46 , E64
- Детайли за колата: 318 i , 635 d
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
zl000 написа:Дебитомер - Ламбо сонда - замери ги
Ламбо сонда няма да намери