Въпрос към колегите правили това..

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Въпрос към колегите правили това..

Мнение от Недио » 27 Ное 2012, 17:39

p1010264g.jpg
Става въпрос за ето това и по точно въпросите ми са :
1-как се изрязва м тех дифузера за да се прекарат накрайниците
2-бих се радвал ако някой ми даде сайт с накрайници защото така и не мога да си намеря подходящи искам нещо като от снимката
благодаря предварително:)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d
Мечтае да кара: 330xd

Re: Въпрос към колегите правили това..

Мнение от tuporashko » 27 Ное 2012, 20:45

не ми е ясно само от къде минават тръбите за десния кюнец,аз съм с дизел и на мен ми се иска да имам две(от двете страни),но не само едното да кади

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 28 Ное 2012, 0:24

d589222dcea2e724.jpg
ето
сега и на мен ако някой ми отговори ще е екстра :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320 97'
Мечтае да кара: BI-TURBO

Мнение от xds » 28 Ное 2012, 1:35

Вариянта е да се сложи ново гърне с 4 накрайника има много вариянти по интернет магазините ,а относно М-тех диф. той се купува и той готов има много видове по сайтовете ;) Не е никък евтино само да добавя ;) Ако те интересува все пак пиши ЛС

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 28 Ное 2012, 12:51

Мислех си че хората си купуват обикновенни м тех брони и дифузера се реже от другата страна,даже почти съм сигурен че поне някой го е рязал интересно ми е как става и ме притеснява да не ми го усерат тия който ще ми направят интервенцията с 4то накрайника и колега ако знаеш доста сайтове за накрайници сподели че аз нищо свястно не намирам.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 28 Ное 2012, 18:27

Ако си от София в Крафт на околовръсното ще ти реализират искането.

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 28 Ное 2012, 19:52

Да колега ако бях от някой от големите градове е по лесно но съм от Несебър и тука е малко по сложно варианта ми е Бургас но като цяло лесно могат да ме излъжат понеже си нямам и на идея какви пари е процедурата и така нататък,за това сякакви мнения са ми от полза :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 29 Ное 2012, 0:56

Ако си мераклия не бързай и отиди на доказано място да не се вайкаш после,цената е относителна и зависи от много неща и другото което е тоя вариант за раздвояване хич не ми допада.Включването на 2та тръба чак от цевта на гърнето е крайно неподходща,няма да излизат никакви газове от дясната страна заради дългия път който се получава,по добре да се направат "гащи" някъде след 2то гърне и там да се разклони,че да има някакъв баланс.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tuporashko » 29 Ное 2012, 12:31

доста по добър вариант е да се разклони по рано,не както на снимката от гърнето,мисля че няма да е добре за изгорелите газове така

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 29 Ное 2012, 12:40

да така е просто тая снимка ми беше под ръка за да видиш от къде минава трабата за 2рия накрайник :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Мнение от dido0o``` » 29 Ное 2012, 12:50

100imenov написа:Ако си мераклия не бързай и отиди на доказано място да не се вайкаш после,цената е относителна и зависи от много неща и другото което е тоя вариант за раздвояване хич не ми допада.Включването на 2та тръба чак от цевта на гърнето е крайно неподходща,няма да излизат никакви газове от дясната страна заради дългия път който се получава,по добре да се направат "гащи" някъде след 2то гърне и там да се разклони,че да има някакъв баланс.

Но при този вариант трябва да се сложи още едно гърне за дясната част, защото инак ще бръмчи страшно много от там.
Според мен вариант е гърне от magnaflow
Изображение
струва 200лв и се пуска пак тръба покрай пода(тавата) за резервната гума (както е описано в началото на темата).
Последна промяна dido0o``` на 29 Ное 2012, 13:09, променена общо 1 път

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 29 Ное 2012, 12:56

100imenov написа:Ако си мераклия не бързай и отиди на доказано място да не се вайкаш после,цената е относителна и зависи от много неща и другото което е тоя вариант за раздвояване хич не ми допада.Включването на 2та тръба чак от цевта на гърнето е крайно неподходща,няма да излизат никакви газове от дясната страна заради дългия път който се получава,по добре да се направат "гащи" някъде след 2то гърне и там да се разклони,че да има някакъв баланс.

+1

Или другия вариант е да си купиш М-ково гърне!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tuporashko » 29 Ное 2012, 13:01

M-ково гърне влиза ли отдолу на всяка е 46-ца.Моята е дизел и нз дали ще се побере цяло краЙно от М 3

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Мнение от dido0o``` » 29 Ное 2012, 13:08

tuporashko написа:M-ково гърне влиза ли отдолу на всяка е 46-ца.Моята е дизел и нз дали ще се побере цяло краЙно от М 3

Това няма как да се побере освен ако не си махнеш бронята или не изрежеш тавата за резервната гума.
Последна промяна dido0o``` на 29 Ное 2012, 14:18, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 29 Ное 2012, 13:09

направо една м3ка и проблема е решен хаха въпроса е че парите са ограничени и с тия мкови гърнета и магнафлоу става много дебело,а аз търся само визия тя колата е с някво гърне което е слагал стария собственик и звука ми харесва, просто ще се одреже неговия накрайник понеже е елипсовиден ще се завари двуцевката и пускаме една тръба от гърнето до другата страна завършваща с накрайник и това е общо взето:D проблема ми в момента е че не мога да си намеря накрайници а тук избора не е голям който знае сайтове, фирми който предлагат с пращане по куриер да сподели да не се скатава.:D
Изображение

Следваща

Назад към E46