CSL предна броня - как и защо?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
CSL предна броня - как и защо?
Имам няколко въпроса относно тази броня, а те са именно:
1. Какво правим с халогените?
2. Въздуховодите за спирачките?
3. Може ли да се изрежат дупки за въздуховодите и халогените?
4. Виждал съм цсл с халогени и дупки за въздуховоди, ама тия каде се продават са без?
5. Лявата страна (дясна, ако гледаш срещу бронята), за какво е тая дупка?
6. По-снижена ли е от м-техник 2 бронята?
1. Какво правим с халогените?
2. Въздуховодите за спирачките?
3. Може ли да се изрежат дупки за въздуховодите и халогените?
4. Виждал съм цсл с халогени и дупки за въздуховоди, ама тия каде се продават са без?
5. Лявата страна (дясна, ако гледаш срещу бронята), за какво е тая дупка?
6. По-снижена ли е от м-техник 2 бронята?
- freax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 BMW Е46 320Ci Convertable
- Детайли за колата: Мартеничка...
Re: CSL предна броня - как и защо?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/C ... er/browse/
Разгледай тук...аз не успях да стигна до някакъв съществен отговор...но нямах време да ровя
Разгледай тук...аз не успях да стигна до някакъв съществен отговор...но нямах време да ровя

Според мен щом искаш въздухопроводи и халогени си сложи мтех-2 броня.
На въпроси защо са измислили така CSL бронята такава каквато е, а ми прост CSL модела не е стоков модел и е максимално олекотен.
Иначе невъзможни неща няма може да си я модифицираш по твой вкус, но тогава няма да е CSL-броня
На въпроси защо са измислили така CSL бронята такава каквато е, а ми прост CSL модела не е стоков модел и е максимално олекотен.
Иначе невъзможни неща няма може да си я модифицираш по твой вкус, но тогава няма да е CSL-броня

Да предположим, че през малкия отвор на csl бронята ще пригодя примерно въздуховода за нагревателя на нафтата, ще се простя с халогените, но по съществения въпрос е, ще пречи ли на спирачките липсата на въдуховоди към тях. За по-студено време ясно все тая, но какво ще стане лятото в жегите ще се загряват ли повече спирачните апарати и до какво би довело това?
- freax
- кандидат ентусиаст
-
Според мене най-удачно е М3 броня, не Мтех 2 или ЦСЛ, ама на нормарлни калници не става без тунинги ...трябва и раздути да сложиш с хриле ...и отиде .. а за спирачките си е доста важно да им духа. Четох из нета, че ЦСЛ-а имал карбонови накладки или дискове, и те работели по добре горещи ама за сток кола..

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
обикновенно по повечето въпроси, които възникват вече е писано
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=238827
вярна е само втората част
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=238827
freax написа:Четох из нета, че ЦСЛ-а имал карбонови накладки или дискове, и те работели по добре горещи ама за сток кола..
вярна е само втората част

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
freax написа:Според мене най-удачно е ...
да си оставиш колата както си е!
и М-техник броня да сложиш пак има доста неща за да стане хубаво, както е оригинално.
а за М3 и М3 ЦСЛ броня за да заприлича на нещо филма е още по-голям.

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Относно спирачките и CSL бронята в нета има доста афтърмаркет шукариики, като други защити на дисковете или приставки, които се слагат на кората под мотора и отвеждат въздух към спирачните апарати.
Относно т.4 от първото мнение, тези брони са слабо разпространени. Водят се CSL V2 .. и са само афтърмаркет. За мене лично са доста грозни. Ако искаш CSL бронята заради сплитерите, можеш просто да си вземеш М3 реплика броня и да си сложиш такива. Друг вариант е Rieger CSL броня, която е с два отвора, но е бая скъпа.
Относно т.4 от първото мнение, тези брони са слабо разпространени. Водят се CSL V2 .. и са само афтърмаркет. За мене лично са доста грозни. Ако искаш CSL бронята заради сплитерите, можеш просто да си вземеш М3 реплика броня и да си сложиш такива. Друг вариант е Rieger CSL броня, която е с два отвора, но е бая скъпа.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
freax написа:Според мене най-удачно е М3 броня, не Мтех 2 или ЦСЛ, ама на нормарлни калници не става без тунинги ...трябва и раздути да сложиш с хриле ...и отиде .. а за спирачките си е доста важно да им духа. Четох из нета, че ЦСЛ-а имал карбонови накладки или дискове, и те работели по добре горещи ама за сток кола..
предполагам имаш предвид керамични спирачки, за тах наистина се иска висока температура но си иска и охлаждане, но незнам М3 да е с такива, относно бронята един добър тенекеджия може да направи качествена раздувка, не заради друго ами трудно се намират калници
- freax
- кандидат ентусиаст
-
iv4o9999 написа:
предполагам имаш предвид керамични спирачки, за тах наистина се иска висока температура но си иска и охлаждане, но незнам М3 да е с такива, относно бронята един добър тенекеджия може да направи качествена раздувка, не заради друго ами трудно се намират калници
Грешка в превода колеги, подвел съм се нещо, сега като го прегледах пак пишеше спортни накладки, или нещо такова...но за тях пак пишеше че топли работили по-добре... както и да е ...

11 мнения
• Страница 1 от 1