Перката не спира да върти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46, 320д, 136к.с.
Перката не спира да върти
Здравейте,
Опитах се онзи ден да запаля и се оказа, че акумулатора ми е паднал. Съседи ми казаха, че перката на колата е въртяла поне 3 часа без да спре и накрая просто е умряла (а защо не са ме викнали -
). Запалих с кабели, покарах достатъчно, че да загре и след това всичко си беше наред. От два дена си карам колата и не го е правила този проблем. Има ли някаква буксичка, датчик или нещо такова, което да е запекло и да не е изключила перката след като е охладила двигателя. Какво мога да погледна и почистя?
Опитах се онзи ден да запаля и се оказа, че акумулатора ми е паднал. Съседи ми казаха, че перката на колата е въртяла поне 3 часа без да спре и накрая просто е умряла (а защо не са ме викнали -

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Перката не спира да върти
Ако беше ползвал търсачката щеше да видиш, че това е често срещан проблем - управлението на перката започва да дава фира. Вземи си фейсова перка и забравяш за случая.
За всеки случай може да зачистиш буксата на перката - може да има мръсотия и да прави проблем от това.
За всеки случай може да зачистиш буксата на перката - може да има мръсотия и да прави проблем от това.
Si non confectus, non reficiat.
- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
Zagy написа:Ако беше ползвал търсачката щеше да видиш, че това е често срещан проблем - управлението на перката започва да дава фира. Вземи си фейсова перка и забравяш за случая.
Каквото намерих в търсачката беше, че спират някои или всички скорости на перката. А при мен тя просто не спира и реших, че проблема може да е друг.
- pepi_grafa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D 99г.
dzvonko написа:Zagy написа:Ако беше ползвал търсачката щеше да видиш, че това е често срещан проблем - управлението на перката започва да дава фира. Вземи си фейсова перка и забравяш за случая.
Каквото намерих в търсачката беше, че спират някои или всички скорости на перката. А при мен тя просто не спира и реших, че проблема може да е друг.
Няма да е друг колега,сменяй перката и няма да се плашиш

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
dzvonko написа:Zagy написа:Ако беше ползвал търсачката щеше да видиш, че това е често срещан проблем - управлението на перката започва да дава фира. Вземи си фейсова перка и забравяш за случая.
Управлението им се бъгва (платката). Сменяй със фейсова перка. задължително. Колегата Oci предлага такива перки + дигностиката им'. Миналата седмица и аз сменях за съжаление.

- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря! В най-скоро време ще я сменя.
6 мнения
• Страница 1 от 1