Не работи лампата за задна скорост
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dumutko
- Потребител
-
- Кара: е46 М43Б19
- Мечтае да кара: чисто ново БМВ
Не работи лампата за задна скорост
Здравейте,
имам следния проблем: Не ми работят лампите за задна скорост. Не е от бушона, нито от самата крушка, т.е остава да е от този датчик или каквото се явява там. На предната ми кола беше едно механично контактче, което се затваряше при включване на задна скорост. Каква е ситуацията при БМВ-то, Е46 99-та година с ръчни скорости, та да знам какво точно да търся по моргите ? Благодаря предварително
Поздрави.
имам следния проблем: Не ми работят лампите за задна скорост. Не е от бушона, нито от самата крушка, т.е остава да е от този датчик или каквото се явява там. На предната ми кола беше едно механично контактче, което се затваряше при включване на задна скорост. Каква е ситуацията при БМВ-то, Е46 99-та година с ръчни скорости, та да знам какво точно да търся по моргите ? Благодаря предварително
Поздрави.
- BAGRETO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46
Re: Не работи лампата за задна скорост
Колега провери да нямаш скъсани кабели в гумената маншета където кабелите се пречупват от капака към купето.Иначе това е датчика за задна скорост http://www.realoem.com/bmw/showphoto.do?id=23147524811 номер 15 от схемата http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=23&fg=15
- dumutko
- Потребител
-
- Кара: е46 М43Б19
- Мечтае да кара: чисто ново БМВ
Благодаря ти, колега. Иначе прекъснати кабели нямам, защото си монтирах парктроник и не можах да го вържа на на задните светлини поради тази причина. Временно го вързах на задния фар за мъгла и като си паркирам си пускам фара
Голям цирк ..
Благодаря за отговора.

Благодаря за отговора.
- asotsf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330ci Stahlgrau
Много е вероятно да не замасява добре самата подложка за светлините. При мен беше така и взех маса от другия стоп с един кабел и се оправи. За най сигурно премери с мултицета дали има напрежение в гнездото на крушката.
здр колеги малко глупав въпрос ама... Как се сменя крушката за заден ход?
Tолкова е просто,че просто по просто няма..
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
На капака има тапицерия, хваната е с щипки на които има декоративни капачки. Махаш щипките, които са към теб в редица. Прегъваш тапицерията леко надоло и ти се откриват капачките на светлините. Мисля че бяха на гака 1 бр. и щипка. 

забравих да кажа че става въпрос за комби
))

Tолкова е просто,че просто по просто няма..
7 мнения
• Страница 1 от 1