Километри
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Километри
Здравейте, 
Смених акумулатора и ми изчезнаха километрите, който ми даваха инфо, колко мога да измина с текущото гориво...
Интересуваме, някой може ли да ми помогне и да ми каже по какъв начин да си върна отново тази функция?
В момента на мястото на тези километри ми излезна часовника....

Смених акумулатора и ми изчезнаха километрите, който ми даваха инфо, колко мога да измина с текущото гориво...
Интересуваме, някой може ли да ми помогне и да ми каже по какъв начин да си върна отново тази функция?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Километри
БК отказва изобщо да ти превключи функциите или само тази липсва?
Never mistake motion for action...
Само ми липсва тази функция.
Всичко останало по БК си работи,на мястото на функцията за оставащите км ми излезна часовника....
Всичко останало по БК си работи,на мястото на функцията за оставащите км ми излезна часовника....

- S.topalov
- Потребител
-
- Кара: Автомобил
И аз да попитам в тази тема.наскоро си отключих борда но на местото на оставащите километри има само чертички на какво може да се далжи това?
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Интересен проблем. За начало пробвайте няколко пъти нулиране на функцията. И се поровете в Гугъл.
- SlipX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШЕ 330d (manual)
- Мечтае да кара: bmw f10 m5
- Детайли за колата: M-packet Mtech 1
Пробвай да изминеш някакво разстояние, за да ти изчисли комютъра, скоростта, разхода и тогава да ти покаже оставащите километри. И при мен става като като го зануля, но като измина някакво разстояние и си идва на място.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Елкенев написа:Здравейте,
не могат да се върнат при откачане на акумулатора се нулират километрите и часовника. По дабре си свери часовника и не си губи времето с ровене в Гугъл.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Е, от място, без да си карал след смяна на акумулатора няма как да ти покаже колко км. остават, ако това си очаквал...
Never mistake motion for action...
Ако наистина само си сменил акумулатора и не си направил и 1км. с колата немога да разбера какво очакваш да показва разходомера като ти не си се движил?
10 мнения
• Страница 1 от 1