Проблем с музиката , някой да помогне !!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с музиката , някой да помогне !!!

Мнение от kxy » 17 Окт 2012, 19:37

Проблема е следния колеги , музиката на колата ми е оригинална и не знам кво става обаче от време на време спира и после като изключа и включа радиото пак тръгва , ходих при един майстор и ми каза че било от усилватела , ходих при друг пак същото ми каза и той , и ми казаха че тоя проблем го имало при е46-ците почти всички и X5-ците , и си мислех дали случайно някой не може да ми даде идея кво да прая , че ми искат 180 лева за да ми опраят тоя усилвател и дали някой знае по-евтин вариант ... ???
Ааа и още нещо , единият от тези майстори днеска ми правеше задната врата, че нещо не искаше да се отключва и заключва от копчето на ключа , обаче сега като е оправи като е заключа и пъпчицата не се прибира на цяло както по принцип трябва ами малко стърчи , дали след време това може да е проблем и дали може да се отвори вратата в такъв случай след като не е припрада пъпчицата ... (малко тъп въпрос , ама по-добре да питам ... ) ??? Благодаря предварително :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с музиката , някой да помогне !!!

Мнение от kxy » 18 Окт 2012, 9:07

Никой ли не е имал тоя проблем ?

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320д, 320и, 328и

Мнение от oTECa » 19 Окт 2012, 11:43

Колега ако си с оригинална и стандартна музика нямаш услвател. Касетофоните за Е46 оригинални вървят по 50-сетина лева. ЦД-тата не четящи мп3 по около 150. Четящи 250лв. Купи си и го смени.
Ако си с хармон кардон там вече незнам, но предполагам че може да се замени с някакъв друг.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kxy » 19 Окт 2012, 16:11

Ами брат то си е обикновенно , само дето е ТВ/НАВИ + радио ... и има усилвател , намира се точно под навигацията отзад :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact320тd/e30 318is
Мечтае да кара: е30 m62b48is

Мнение от ssound » 22 Окт 2012, 22:50

ако радио модула ти е бм 24 проблема често е в студени спойки на платката. ако си с бм 54 плащаш и се оттърваш.
там оправията е само една-интегриране на друго крайно стъпало.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kxy » 29 Окт 2012, 20:06

Как да разбера с кой модул съм ? Дай разяснение , че не ги разбирам брат :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact320тd/e30 318is
Мечтае да кара: е30 m62b48is

Мнение от ssound » 29 Окт 2012, 21:48

на него пише,брат! :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M Tech 2
Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2

Мнение от SaRsEmA » 29 Окт 2012, 22:23

И аз съм със голямата навигация и имам проблем.Като усиля до едно положение и има бас звука.Малко после като усиля повече и баса изчезва.Всеедно се включва някаква защита.Ходих при майстори и ми казаха че усилвателя не ми ставал и трябвало да се интегрира друг но не мисля че ще махам оригинални неща от колата и ще слагам боклуци.Имам опит във тез неща със оригиналния ми ксенон.За това те саветвам да гледаш из ебай за същия оригинален отколкото да режат и да прецакат нещо.Успех.Аз лично ще си купя нов :wave:

П.С. Аз съм със БМ 54

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kxy » 29 Окт 2012, 23:44

SaRsEmA написа:И аз съм със голямата навигация и имам проблем.Като усиля до едно положение и има бас звука.Малко после като усиля повече и баса изчезва.Всеедно се включва някаква защита.Ходих при майстори и ми казаха че усилвателя не ми ставал и трябвало да се интегрира друг но не мисля че ще махам оригинални неща от колата и ще слагам боклуци.Имам опит във тез неща със оригиналния ми ксенон.За това те саветвам да гледаш из ебай за същия оригинален отколкото да режат и да прецакат нещо.Успех.Аз лично ще си купя нов :wave:

П.С. Аз съм със БМ 54

Ами да нормално то и аз не искам да махам оригиналните неща от колата , ама като нямам избор няма начин , иначе и аз смятам да си купя нов , просто това е проблема че трудно се намира нов , а да не говорим че даже и втора ръка пак няма по моргите :)

Назад към E46