Обръщане на волан ... помагайте :))
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Обръщане на волан ... помагайте :))
Здравейте колеги преди дни започнах с обръщане на дирекцията , но стигнахме до някаде и открих трудност . Преместихме всичко рейка кормилен прът , но точно над рейката където се свърва към кормилният прът , има не6то като гумен тампон който е защитен с метален пръстен , и опира в ухото на двигателя , въпроса ми е ако някой е запознат нека помогне и да ми каже какво да правя , трябва ли да се смени това ухо на двигателя или се маха този метален пръстен от този гумен тампон , защото единственото предназначение доколкото си мисля е да го предпазва от колекторите , но сега след като го изместих е ненужен според мен КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ
)

- ssound
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 compact320тd/e30 318is
- Мечтае да кара: е30 m62b48is
Re: Обръщане на волан ... помагайте :))
това е карето на кормилния прът.имат разлика за лява и дясна дирекция.вземи си от кола с лява дирекция и всичко ще е ок.
там схемата е само с едно каре а не с 2 както е сегашния ти вариант.
успех и "дупе да ти е яко"
там схемата е само с едно каре а не с 2 както е сегашния ти вариант.
успех и "дупе да ти е яко"

- iriney stoyanov
- Потребител
-
- Кара: bmw 318 ci
- Мечтае да кара: Dacia Logan hahaha
Да наистина имат разлика, смени го с кола от ляв волан или просто изрежи ламарината около гумата и го слагай,но да знаеш че ше опира, когато сложиш волана в най долно положение поне на моето купе е така но така си остана не е болка за умиране тъй като не слагам волана в най долно положение, ако срещнеш трудности питай.
- ssound
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 compact320тd/e30 318is
- Мечтае да кара: е30 m62b48is
при правилен монтаж на правилната част нищо никъде не опира,става си заводско.
При мен опря и ухото на двигателя леко бутнах и чашката на тампона срязах пак опира , накрая смених всичко и заспа .
5 мнения
• Страница 1 от 1