Ремонт на дюзите?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Ремонт на дюзите?
колата е 320д 2002, пуши черен пушек и притрисва при гасене, правих диагностика и пртоверка на дюзите и резултата не беше добър
в Гърция ми искат 600 евра за ремонт на четерте, та искам да питам има ли варянт да се ремонтират за по малко пари и някой знае ли каде
в Гърция ми искат 600 евра за ремонт на четерте, та искам да питам има ли варянт да се ремонтират за по малко пари и някой знае ли каде
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Ремонт на дюзите?
ivan83 написа:колата е 320д 2002, пуши черен пушек и притрисва при гасене, правих диагностика и пртоверка на дюзите и резултата не беше добър
Толкова ще дадеш и тук за качествен ремонт,предполагам и повече
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Тука искат по 150-200 лева за рециклиране на една дюза. Със сваляне, качване и тестване не вярвам да минеш 1000 лева всичко в БГ.
Si non confectus, non reficiat.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Много зависи какво им има всъщност на дюзите, но впечатленията ми са, че 4те дюзи се ремонтират най-често в диапазона 600-700 лева.
В тази сума е включена и проверката на самите дюзи (между 20 и 30лв на брой дюза - всъщност това е самото стендване, а след това вече се плаща за ремонта/частите, който се подменят).
За сваляне и качване някой ако поиска повече от 80 лева за колектора и 4те дюзи си е кожодер...
Под чертата - 800 лева таван с труда!
Практиката фиксира ценови диапазон около 600 лева за проверка, ремонт, сваляне и качване на 4 бр дюзи с гаранция 1 година
П.с. Цената е на половина на тази, която ти си дал, колега...
В тази сума е включена и проверката на самите дюзи (между 20 и 30лв на брой дюза - всъщност това е самото стендване, а след това вече се плаща за ремонта/частите, който се подменят).
За сваляне и качване някой ако поиска повече от 80 лева за колектора и 4те дюзи си е кожодер...
Под чертата - 800 лева таван с труда!

Практиката фиксира ценови диапазон около 600 лева за проверка, ремонт, сваляне и качване на 4 бр дюзи с гаранция 1 година

П.с. Цената е на половина на тази, която ти си дал, колега...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На мен ми излезе 800 лв. рециклирането на 4 бр., но преди това на едно място ми поискаха 250лв. на дюза, така че в този диапазон е нормално.
Never mistake motion for action...
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
еми аз вече платих 50 евро за сваляне, проверка и т.н., но не съм от най-компетентните и явно тия разходи пак ще се повторят
благодаря на всички за отговорите, ще търся някаде тук да ги оправят

благодаря на всички за отговорите, ще търся някаде тук да ги оправят
6 мнения
• Страница 1 от 1