Нов в клуба :))

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E38
Детайли за колата: 725tds

Нов в клуба :))

Мнение от k_o_k_i_ » 30 Сеп 2012, 0:58

Колеги здравейте,от скоро съм горд собственик на БМВ е46 316,скоро ще кача и снимки.Имам няколко въпроса с проблемите които колата има.Първият е в задното окачване,защото трябва да сменям амортисьори,буренца и тампоните които са към купето.Препоръчаха ми Боге.Другото което е,още като я взех и направих преглед ии ми казаха,че колата не изгаря както трябва горивото,и че проблемът е в ламбдата,да си търся и да сменям.Вчера обаче я закарах на диагностика,и компютъра отчете единсвено грешка в дебитомерът.Препоръчаха ми шпрей да я напръскам и ако не се оправи да търся друга.Струва ми се завишен разхода на гориво,30-тина литра изгори от Сандански до Плевен,а това са не повече от 350 км,като и заредя примерно 10 литра не ги отразява изобщо.Всякакви идеи,препоръки,мнения са от полза.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е60 М54

Re: Нов в клуба :))

Мнение от stuci_ir » 02 Окт 2012, 11:34

Намери читав диагностик, най-добре човек ок форума, за плевен не знамм кой колега е но питай. За дебитомер като е проблем знам, че колата не върви, за лабда проблем, май трябва да й свети чека, но не съм сигурен, за разхода на гориво е виновен десният ти крак, най -вече, но може и от горните някой да има вина. Диагностика!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Мнение от mistyrain » 02 Окт 2012, 12:04

Да, една хубава диагностика от някой който чатка нещата. Ако е дебитомер колега ще имаш придръпвания, загуба на мощност особено като е студена и подобни. Аз съм патил от дебитомер, ако е той ще разбереш.

Потребител
Аватар
Кара: E38
Детайли за колата: 725tds

Мнение от k_o_k_i_ » 05 Окт 2012, 15:46

Пак правих диагностика и пак същото - дебитомер,даже ми казаха,че този не е дори от/за тази кола.Някой от Плевен,да продава?

Назад към E46