Адаптер за Pioneer CD мулти волан

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Адаптер за Pioneer CD мулти волан

Мнение от streethand » 28 Сеп 2012, 0:11

Колеги търся си адаптер за нефабрично плеърче марка Pioneer. Гледам в eBay ги продават "Stalk Control Adaptor CTSBM003 за Pioneer CD" по 25 лири с доставката. Има ли някой който да си е поръчвал или да си е закупил от друг магазин, на какви пари го е взел, приемам всякъкви съвети :)
:winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 touring

Re: Адаптер за Pioneer CD мулти волан

Мнение от desoxr » 29 Сеп 2012, 0:30

Колега,купих си такъв преди седмица,но при мен нещо ту работи ту не! :dunno: Не знам на какво се дължи това.Гледам описанието в ибей пише,че е за коли с 17 пиновата букса,които са били с плейар блаупункт,бекер и филипс,а моя беше алпайн!Може там да е причината или нещо с bus шината.Ако някой има някакви идеи нека да сподели!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото си иска
Детайли за колата: Обикновенно много бърза

Мнение от lyu_records » 29 Сеп 2012, 2:27

Аз съм с Алпин закупен и поставен от Тояга. Та те ми сложиха всичко барабар с контролерчето за волана. Дали CD-то е Сони, Санйо, Алпин или каквото и да е се едно стига да потдържа тази функция. Там управлението е едно и също въпроса е да се монтира пробразовател към техния си стандарт. С монтажа ми взеха 50лв., като е програмирано по доста удобен за мен начин. Вече 2 години нямам никакви ядове, даже като намалявам силата на светлините върху таблото от лайт модула и CD-то реагира.
И най-важното взех си Алпин защото цвета в който свети е същия като на интериорното осветлението на БМВ.

Потребител
Аватар
Кара: X5 E53 LCI
Мечтае да кара: X7

Мнение от stankovraca » 09 Окт 2015, 19:32

Има ли го този кит в България или трябва поръчка в ebay

Назад към E46