Въпрос за средна навигация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Въпрос за средна навигация
Здравейте колеги 
Може и да има такава тема, но нещо не намерих ..
В момента в колата съм с оригиналното сд, но ми изпадна почти за без пари средната навигация. Проблема е, че е само монитора .. какво още трябва да купя, за да я монтирам в колата и като цяло дали си заслужава процедурата.
Нямам чейнджър.
Искам да попитам преди да я взема, че после да не си го бия в главата тоя монитор ;д
И евентуално къде и колко пари ще ми струва да закарам колата и да свържат всичко след като съм се снабдил с всичките нужни неща за монтажа.
Ако има друга такава тема, ще съм доволен и на линк, а тази може да я заключите

В момента в колата съм с оригиналното сд, но ми изпадна почти за без пари средната навигация. Проблема е, че е само монитора .. какво още трябва да купя, за да я монтирам в колата и като цяло дали си заслужава процедурата.
Нямам чейнджър.
Искам да попитам преди да я взема, че после да не си го бия в главата тоя монитор ;д
И евентуално къде и колко пари ще ми струва да закарам колата и да свържат всичко след като съм се снабдил с всичките нужни неща за монтажа.

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос за средна навигация
dark0 написа:Здравейте колеги
Нямам чейнджър.
средната навигация (4/3) си е без пари колега, не си попаднал на нещо изключително..
ако пък събереш всички останали модули, т.е. още 10 кила неща, ще ти се иска 16/9))
трябва да имаш абсолютно всичко, та да се захващаш - ако го имаш на добра цена си струва, интериорът се променя доволно, но ако тепърва ще го събираш - откажи се !!
най-добре е сам да ги монтираш, та да си знаеш кое-къде, не е сложно ,но пак ти казвам - ако имаш модулите (монитор, радио, нави, тв, комплект кабели и усилватели, стоики) успех
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
2 мнения