Въпрос за средна навигация

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Въпрос за средна навигация

Мнение от dark0 » 24 Сеп 2012, 23:29

Здравейте колеги :)
Може и да има такава тема, но нещо не намерих ..
В момента в колата съм с оригиналното сд, но ми изпадна почти за без пари средната навигация. Проблема е, че е само монитора .. какво още трябва да купя, за да я монтирам в колата и като цяло дали си заслужава процедурата.
Нямам чейнджър.
Искам да попитам преди да я взема, че после да не си го бия в главата тоя монитор ;д
И евентуално къде и колко пари ще ми струва да закарам колата и да свържат всичко след като съм се снабдил с всичките нужни неща за монтажа.

Ако има друга такава тема, ще съм доволен и на линк, а тази може да я заключите :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за средна навигация

Мнение от tngeorgiev » 25 Сеп 2012, 8:12

dark0 написа:Здравейте колеги :)
Може и да има такава тема, но нещо не намерих ..
В момента в колата съм с оригиналното сд, но ми изпадна почти за без пари средната навигация. Проблема е, че е само монитора .. какво още трябва да купя, за да я монтирам в колата и като цяло дали си заслужава процедурата.
Нямам чейнджър.
Искам да попитам преди да я взема, че после да не си го бия в главата тоя монитор ;д
И евентуално къде и колко пари ще ми струва да закарам колата и да свържат всичко след като съм се снабдил с всичките нужни неща за монтажа.

Ако има друга такава тема, ще съм доволен и на линк, а тази може да я заключите :bchug:

средната навигация (4/3) си е без пари колега, не си попаднал на нещо изключително..
ако пък събереш всички останали модули, т.е. още 10 кила неща, ще ти се иска 16/9))
трябва да имаш абсолютно всичко, та да се захващаш - ако го имаш на добра цена си струва, интериорът се променя доволно, но ако тепърва ще го събираш - откажи се !!
най-добре е сам да ги монтираш, та да си знаеш кое-къде, не е сложно ,но пак ти казвам - ако имаш модулите (монитор, радио, нави, тв, комплект кабели и усилватели, стоики) успех
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318

Назад към E46