Напасване на предни калници на е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- zamer27
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 318i
- Мечтае да кара: BMW E90
Напасване на предни калници на е46
Колеги,дайте идея как да си напасна двата предни калника.Появиха се луфтове между предния калник и предната врата,които много,ама много ме дразнят.Брат ми ми каза,че съм откачен,че за 1-2 мм не си струвало,но аз съм перфекционист,искам всичко да е ОК.Мога ли сам да си ги напасна,или трябва да ходя в сервиз/патил съм си там/,затова искам сам.Колата трябваше да е facelift,но не стана,и "майсторите" в сервиза не можаха да ми върнат старата визия.......
P.S. Стара Загора съм.Ако някой колега може да помогне,особенно ако е от града ще съм му много благодарен!!!
P.S. Стара Загора съм.Ако някой колега може да помогне,особенно ако е от града ще съм му много благодарен!!!
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: Напасване на предни калници на е46
ако калниците са някакви алтернативни понякога се получават такива аномалии
,но ако искаш да опиташ сам разхлаби блтовете под капака и мисля и под фара имаше и ''бутни '' назад докато ти хареса фугата ,гледай да е равномерна отгоре до доло и след това трябва да направиш така и тази между калника и капака ,може да се наложи да свалиш бронята и фара и подкалника,въпреки че тук казват че не се налага да се сваля бронята ,а само мигача
http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?1/04/59/30

http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?1/04/59/30
- zamer27
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 318i
- Мечтае да кара: BMW E90
Re: Напасване на предни калници на е46
Мерси колега,ще пробвам.Мисля,че колата е имала лек удар отпред,затова и гредата под бронята не е наместена както трябва и затова не може да се обере добре луфта между калника и вратата.
3 мнения
• Страница 1 от 1