Колеги проблем Вода в Купето???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Donchev12
- Потребител
-
- Кара: BMW 320
- Мечтае да кара: Dodge Challenger 1970
Колеги проблем Вода в Купето???
Колеги вчера си измих колата и забелязах че под стелката на шофиорското място, интересното е че под педалите ми е сух мокета както и до самия праг, разглобих днес там където е филтъра на купето проверих отливниците откъм парното които също не бяха запушени и немога да разбера откаде е тази вода точно в центъра под стелката,гледах уплътненията по вратата и те ми се виждат добре забелязах че нямам тапи под вратите след което поставих но още не съм проверил дали ще има ефект от тях и дали там е проблема и ако тапата ще спре водата но пък ще се пълни самата врата, цял ден наливам вода и немога да открия откъде влиза само на шофиорското място,след това видях че я няма гумата която е към кората на чистачките изрязана е на цяло ходих при стъклар и го запълнихме със черен силикон тази вечер ще изчакам да изсъхне и утре ще я измия и ако пак взлезне направо незнам, изчетох всички теми във форума и проверих всичко но явно нещо ми се губи който се е сблъсквал с този проблем нека сподели. Благодаря Предварително 

2 мнения
• Страница 1 от 1