е46 свещи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- dimitar_g_d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i
е46 свещи
Колеги мога ли да сложа на e46 1.8i NGK BKR6E вместо NGK BKR6EQUP (които са по каталог)
Първите са доста по евтини. Колата я карам на газ и газаджиите ми ги препоръчаха тях и да ги сменям по често
Първите са доста по евтини. Колата я карам на газ и газаджиите ми ги препоръчаха тях и да ги сменям по често
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: е46 свещи
По принцип ако съвпадат топлинните числа, не е проблем. Но цялата тази работа заради "спестяването" на някой лев според мен е излишна. Слагай си каквото пише по каталог, сменяй ги когато колата започне леко да мени оборотите в ниските(освен ако вече не си минал 30-40 хил.)или да прекъсва дори лекичко в тях и няма да имаш проблеми. Всичките тези неща с опити да се пресъздаде големия взрив по принцип не водят до нищо по-добро от вече измисленото. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Слагай си свещи за бензин по каталог и няма да съжеляваш.
- dimitar_g_d
- кандидат ентусиаст
-
Така ме посъветваха газаджиите да сложа такива и да ги сменям по често все пак колата сега се кара на газ.
Колега слагай каквото е по каталог не се занимавай с други защото да спестиш някой лев ще ти излезе двоино като цена казвам ти го от личен опит домързя ме да отида до БМВ и взех други мислех че няма да има голямо значение да но при първото палене и разбрах че съм се прецакал карах с тях 3 седмици и накрая купих тези дето са ми по каталог .Влизаш в REALOEM и каквото е дадено това слагаш да не сменяш свещи 2 пъти .
- aloooo
- Потребител
-
- Кара: Е61 N52B30
- Мечтае да кара: YAMAHA R1
BKR6E са твойте свещи. послушай газаджийте, те си знаят с какви свещи. може даже да ги причукаш на 0,7. иначе ако караш коката на бензин наи добре по каталог.
- dimitar_g_d
- кандидат ентусиаст
-
И аз не знам вече може и да са прави освен да пробвам за да знам щом никой тук не е пробвал с такива
- dimitar_g_d
- кандидат ентусиаст
-
Колеги искам да споделя че сложих свещите които ми препоръчаха газаджиите NGK BKR6E и засега всичко си е наред нямам проблеми с палене нито с ускорение.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
dimitar_g_d написа:Колеги искам да споделя че сложих свещите които ми препоръчаха газаджиите NGK BKR6E и засега всичко си е наред нямам проблеми с палене нито с ускорение.
На каква цена те излъгаха?

9 мнения
• Страница 1 от 1