Не изгасват веднага.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Не изгасват веднага.

Мнение от Kotseto » 29 Авг 2012, 19:46

Здравейте,колеги! Аз карам BMW 330xd,2002г. от четири месеца.Преди около месец и полувина отидох на майстор за диагностика. Колата от време на време не вървеше както трябва, а правеше следното: когато подам газ до ламарината тя забиваше нос/сякаш полувината от 184-те коня дърпаха назад/. Това го правеше рядко, но беше доста дразнещо. Отидох до препоръчания майстор, той смени някаква джаджа отпред от ляво до купето, прави някакви настройки на компютъра и каза, че всичко е "шестица". След това, обаче колата продължи да прави тези номера. Освен това, което повече ме дразни е, че когато завъртя контакния ключ на "0" двигателя изгасва, но дисплея на таблото, радиото и всичко което е включено продължава да работи още 10 секунди.
Отново ходих до същия майстор, но без резултат. Обясняваше ми, че причината не е в него и, че не е от настройките на компютъра на колата. Аз мисля, че това не може да се появи от самосебе си и има някаква причина. Много е дразнещо и моля, ако някой се сеща каква е причината да ми помогне.
Предварително БЛАГОДАРЯ!

Назад към E46