Проблем с климатроник - регулация на възд. струя
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- freehippie
- Потребител
-
- Кара: '00 330ci
Проблем с климатроник - регулация на възд. струя
Здравейте, колеги.
Преди малко като се прибирах ми се появи следният проблем. При даване на контакт/включване на климатроника се чува странен басов звук еднократно от таблото, след което започва да духа силно от въздушните отвори, но без възможност за намаляване или увеличаване силата на въздушната струя. При спиране на климатроника и повторно пускане пак се чува въпросният звук и няма никаква възможност за регулация на въздушната струя - всякаш ако беше климатик врътката, която регулира силата на въздушната струя да е забила на 3 или 4 примерно без възможност за промяна. Сблъсквали ли сте се с подобен проблем, имате ли някакви предложения за решение и имате ли някакъв съвет за мен в тази ситуация.
Преди малко като се прибирах ми се появи следният проблем. При даване на контакт/включване на климатроника се чува странен басов звук еднократно от таблото, след което започва да духа силно от въздушните отвори, но без възможност за намаляване или увеличаване силата на въздушната струя. При спиране на климатроника и повторно пускане пак се чува въпросният звук и няма никаква възможност за регулация на въздушната струя - всякаш ако беше климатик врътката, която регулира силата на въздушната струя да е забила на 3 или 4 примерно без възможност за промяна. Сблъсквали ли сте се с подобен проблем, имате ли някакви предложения за решение и имате ли някакъв съвет за мен в тази ситуация.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Re: Проблем с климатроник - регулация на възд. струя
таралеж? (виж в търсачката)
Инак и при мен симптомите бяха същите. Духа си с все сила без значение как е настроено, докато накрая спря и да духа
Инак и при мен симптомите бяха същите. Духа си с все сила без значение как е настроено, докато накрая спря и да духа

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
реостат/таралеж колега това ти е проблема 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Да таралежът е. Най-добре си вземи от някоя морга.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
emo_ch написа:Да таралежът е. Най-добре си вземи от някоя морга.
А може и да се ремонтира вместо да взимаш някой от морга, който не се знае колко ще изкара.
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
По добре го изпрати на Oci да ти го оправи ако е възможно,защото наистина не се знае втора употреба колко ще изкара

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- freehippie
- Потребител
-
Решено е взимам нов от колегата laviatan! По този повод някой знае ли сервиз в младост, където могат да ми го сменят набързо?
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Нов,предполагам неоригинален за една камара пари!Таралежа и airbag-а се лекуват евтино,сигурно и бързо!Помисли пак- OCI а точен,бързо ще го направи и сам ще ти го демонтира и монтира!Просто не си струва друго решение!

- zl000
- Потребител
-
- Кара: E46 , E64
- Детайли за колата: 318 i , 635 d
Или си го ремонтирай - вътре има 2 транзистора сменят се и си пушка
Или си купи нов от интернет само си виш модела . в Морга ми искаха 70 лв от УК го зех 50 лв - с 2 години гаранция . нов в БГ е кам 140 - Никъв смисал !

БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3
- freehippie
- Потребител
-
Не знам за колегата OCI, но аз четох из форума за колегата NAPSTERS, който се занимавал с такива неща и се бях разбрал с него преди колегата OCI да ми пише. Два пъти ходих, човекът го оправяше и докато се прибера до нас пак се прецакваше. Както се казва не съм толкова богат, че да купувам евтино, освен това обожавам колата си и ще я поглезя с нова част - от практиката се оказва, че това в крайна сметка излиза най-евтиния начин.
Благодаря на всички за мненията им - както винаги бяха изключтиелно полезни. Този форум е една от причините да карам БМВ - за всичко може да се намери решение.
Темата мисля, че е изчерпана и може да се заключва от модераторите.
Благодаря на всички за мненията им - както винаги бяха изключтиелно полезни. Този форум е една от причините да карам БМВ - за всичко може да се намери решение.
Темата мисля, че е изчерпана и може да се заключва от модераторите.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Napsters(Милен) е бил сигурно много зает или наистина освен кондензаторите е имало и друг проблем в таралежа ти!OCI(Орлин) също знае много добре какво се скапва , но ако платката е умряла и той няма да може да ти помогне!
p.s.Не вярвам Милен да ти е взел пари за втори ремонт!Той е един от най-съвестните майстори във форума!
Успех!Понякога наистина не става с ремонт на тази част!
p.s.Не вярвам Милен да ти е взел пари за втори ремонт!Той е един от най-съвестните майстори във форума!
Успех!Понякога наистина не става с ремонт на тази част!

- freehippie
- Потребител
-
Не ми взе пари. Милен е много свестен тип, но за съжаление таралежът не е. 

12 мнения
• Страница 1 от 1