Смяна на калници за е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- sttekata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 216i Gran Tourer 109hp, 05.2019
- Мечтае да кара: Only BMW
Смяна на калници за е46
Колеги имам нужда от съвет!
Става въпрос какво да предприема за смяна на калника.
Започва да се появява точки от ръжда, които избиват отдолу, а не да кажем, че иска само лека обработка.
В тази връзка се чудя дали да си закупя нов Тайвански или да търся оригинален втора ръка.
Тайванския е за 60лв, но се притеснявам дали са точни размерите му и да не ми се отворят някой фуги по колата след монтажа?
Моля Ви за съвет какво да правя - Тайванските или да търся друг запазен втора ръка?
Относно свалянето на мигача, лайсната и последвалия калник имам нужда от схема как да демонтирам същите без да ги повредя.
Става въпрос какво да предприема за смяна на калника.
Започва да се появява точки от ръжда, които избиват отдолу, а не да кажем, че иска само лека обработка.
В тази връзка се чудя дали да си закупя нов Тайвански или да търся оригинален втора ръка.
Тайванския е за 60лв, но се притеснявам дали са точни размерите му и да не ми се отворят някой фуги по колата след монтажа?
Моля Ви за съвет какво да правя - Тайванските или да търся друг запазен втора ръка?
Относно свалянето на мигача, лайсната и последвалия калник имам нужда от схема как да демонтирам същите без да ги повредя.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Смяна на калници за е46
Тайванските нямат корозионна защита - имат само някакво лайняно подобие на грунд по тях. Много е кекаво. По-добре си оправи твоя калник - с подходяща обработка ще стане като заводски. Отделно ще береш много ядове с напасването...
Si non confectus, non reficiat.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
3 мнения
• Страница 1 от 1