Проблем с ваноси или верига ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
Проблем с ваноси или верига ?
Здравейте колеги наскоро бях писал за проблем с хидравличен повдигач и , че сутрин колата ми на студен двигател има вибраций в купето и тресе. Но преди няколко дена колата започна и да мени обороти докато е студена и да се чува едно странно почукване отпред на ваносите. В момента в който се чуе това чукане колата прекъсва! Тъй като колата ще влиза в сервиза на колегата "Mirafiori" в сряда или четвъртак чак реших да споделя проблема си и тук и вие да споделите мнение. Първоначално в сервиз бош ми казаха , че е мн възможно колата да има позапушен хидравличен повдигач и затова сутрин рано тресе докато загрее маслото. Уви обаче проблема не е в повдигач ами нещо друго и може би по сериозно ! Това чукане го има само докато колата излезе от синьото след това отслабва и може да се чуе само когато си допра ухото на капака отгоре. Вече колата като позагрее изчезва всякакъв вид прекъсване и вибраций. Колата започва да работи като часовник когато вдигне температура ! Не съм забелязал да не върви и да е мудна , напротив ускорява повече от добре ! Дигнах и 225км лично на новата ни магистрала. Прочетох доста теми за проблем с ванусите , но стигнах до заключение , че това нещо с чукането при колегите се появява на загрят мотор , докато при мен е тотално обратното. Някой може ли да сподели някакво мнение по въпроса ?
Колата е м52туб20 150коня 2000г
Колата е м52туб20 150коня 2000г
Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- Monoid
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с ваноси или верига ?
Ако откача буксата на дисата ще е достатъчно или трябва да я сваля и да я погледна отвътре в какво състояние е.
Ще направя и едно клипче по-късно да ви покажа за какво чукане става въпрос.
Ще направя и едно клипче по-късно да ви покажа за какво чукане става въпрос.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Monoid написа:Ако откача буксата на дисата ще е достатъчно .....
.
Нищо няма да разбереш само с откачането на буксата. viewtopic.php?f=35&t=284007&hilit=%D0%94%D0%B8%D1%81%D0%B0+%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B0
- Monoid
- младши ентусиаст
-
Тази тема я прочетох на колегата самоче при мен проблема при топъл двигател не се проявява въобще. Само когато колата е в синьото деление на температурата.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
5 мнения
• Страница 1 от 1