зумер ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
зумер ?
Здравейте,
питам ви за предупредителния зумер за светлините. След обръщане на дирекцията зумера остава работещ в случая за пасажерската врата. Как става смяната и на това? Ако някой знае нека пише
питам ви за предупредителния зумер за светлините. След обръщане на дирекцията зумера остава работещ в случая за пасажерската врата. Как става смяната и на това? Ако някой знае нека пише

Re: зумер ?
smi написа:Здравейте,
Предполагам препрограмиране на таблото и лайт модула към лява дирекция! Интересен въпрос, ще го следя...
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Не съм правил подобно нещо, но пробвай да размениш пинове 25 и 26 (трябва да са с кафяв кабел със зелена и жълта ивица) на средната (бялата) букса на ГМ-а. Но вероятно дисплея ще ти показва че е отворена противоположната врата, а не реално отворената.
Друг вариант е да се види с НЦС дали няма кодиране лява/дясна дирекция и от там да се направи коректно. Защото мисля, че ГМ-а е един и същ.
Друг вариант е да се види с НЦС дали няма кодиране лява/дясна дирекция и от там да се направи коректно. Защото мисля, че ГМ-а е един и същ.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Няма смисъл да разменяш кабели, просто някой трябва да ти я прекодира за лява дирекция.
6 мнения
• Страница 1 от 1