Проблем с фаровете?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Проблем с фаровете?
здр колеги, колата е 2002г фейслифт и така я взех с някакви афтър маркет фарове и ксенон не оригинални, та проблема е че като пусна фаровете първо се губи сигнала на радиото
, а след около 10-15 минутки направо ми гасне десния фар
се едно загрява
дайте някакъв акъл от какво може да гасне и има ли варянт нещо да се ремонтира или смени евентуално някаква част или трябва направо да сменям фаровете

дайте някакъв акъл от какво може да гасне и има ли варянт нещо да се ремонтира или смени евентуално някаква част или трябва направо да сменям фаровете
- stambeto_rs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 TDS
Re: Проблем с фаровете?
ivan83 написа:здр колеги, колата е 2002г фейслифт и така я взех с някакви афтър маркет фарове и ксенон не оригинални, та проблема е че като пусна фаровете първо се губи сигнала на радиото, а след около 10-15 минутки направо ми гасне десния фар
се едно загрява
Според мен е оттечка или ако не са свързани правилно електрониките от Китай.Върви на някой токаджия да я види
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Колега и аз имах проблем с фаровете като я взех.. всичко се оправи като изхвърлих в кофата афтър маркет ксенона и си сложих обикновенни крушки 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
dark0 написа:Колега и аз имах проблем с фаровете като я взех.. всичко се оправи като изхвърлих в кофата афтър маркет ксенона и си сложих обикновенни крушки
Чудна работа си направил.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
mitaka7 написа:dark0 написа:Колега и аз имах проблем с фаровете като я взех.. всичко се оправи като изхвърлих в кофата афтър маркет ксенона и си сложих обикновенни крушки
Чудна работа си направил.

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
dark0 написа:Колега и аз имах проблем с фаровете като я взех.. всичко се оправи като изхвърлих в кофата афтър маркет ксенона и си сложих обикновенни крушки
Поздравления и от мен

На няколко човека вече им показах, че обикновените крушки светят по-добре от афтър маркет ксенона.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
благодаря за съветите колеги, проблема е решен
,сега продавам ксенонова инсталация, ако има мераклии 

7 мнения
• Страница 1 от 1