Проблем със CD changera
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- MasterP
- Потребител
-
- Кара: BMW 323Ci e46
Проблем със CD changera
Здравейте колеги!
След като си взех 46-ца купе преди фейслифта , пробвах CD changer-a но се оказа че НЕ работи. След като дам от менюто Mode на чейнджъра ми изписва NO DISCS , а реално аз съм сложил 6 диска. Пегледах буксите дали са си на мястото - всичко беше ОК. Ако някой има решение по този казус , моля дайте ми съвет как да се справя с проблема.
Благодаря предварително!
След като си взех 46-ца купе преди фейслифта , пробвах CD changer-a но се оказа че НЕ работи. След като дам от менюто Mode на чейнджъра ми изписва NO DISCS , а реално аз съм сложил 6 диска. Пегледах буксите дали са си на мястото - всичко беше ОК. Ако някой има решение по този казус , моля дайте ми съвет как да се справя с проблема.
Благодаря предварително!
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Проблем със CD changera
MasterP написа:След като дам от менюто Mode на чейнджъра ми изписва NO DISCS , а реално аз съм сложил 6 диска.
От написаното разбиам че чейнджъра приема и вади магазина с дисковете. Ако е така пробвай следното, поне при мен работи.......
Когато поставиш магазина с дисковете, не затваряй плъзгащия капак, а леко с пръст “почуквай“ по магазина с дисковете, докато видиш че чейнджъра прегледа един по един и шестте диска.
Ако не се оправиш и имаш път към Плевен се обади, ще пием по кафе и ще пробваме да го оправим.
Поздрави
- freax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 BMW Е46 320Ci Convertable
- Детайли за колата: Мартеничка...
И моя така прави...дрънчи нещо, ама пише НО ДИСК, ходих при един РАЗБИРАЧ, ама ми каза че на тия години оптиката и изтичал мандата и нямало файда да се ремонтира, или ако смена самия чейнджър другия не се знае колко време ще функционира още...

- olegvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: compact
- Детайли за колата: BMW compact e46 03 320td 150 hp
И моя cd chager е пълен с дискове , но не чете и изписва no cd
- MasterP
- Потребител
-
- Кара: BMW 323Ci e46
Здравейте колеги ,
това със почукването работи , НО за да чете дисковете извадете самият чейнджър и му раздвижете плъзгача! Не чи чете защото запира в едно почти крайно положение! Трябва ви още един човек за тази операция да пуска музиката от вътре , а вие да раздвижвате плъзгача на чейндъра отзад!
това със почукването работи , НО за да чете дисковете извадете самият чейнджър и му раздвижете плъзгача! Не чи чете защото запира в едно почти крайно положение! Трябва ви още един човек за тази операция да пуска музиката от вътре , а вие да раздвижвате плъзгача на чейндъра отзад!
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
Първо се убедете, че завърта диска. Моя проблем беше в това, че не взема диска от магазина.
Отворих го оправих го да взема диск и след това пък не можеше да го завърти и си купих друг ченджър оригинален който си работи повече от перфектно.
Дайте малко по подробно защо изкарва тази грешка, че за нея има 10 причини сигурно, както и оптиката е една от тях.
Отворих го оправих го да взема диск и след това пък не можеше да го завърти и си купих друг ченджър оригинален който си работи повече от перфектно.
Дайте малко по подробно защо изкарва тази грешка, че за нея има 10 причини сигурно, както и оптиката е една от тях.
- krassi_umurski
- Потребител
-
- Кара: 05' E60 530D
Здравейте колеги,
Аз имах проблем с Changera, изписваше NO DISCS...закарах го да го почистят и работеше нормално...но след 2 седмици ми излезна друг проблем - сега въобще не ми излиза като опция changera, направо след радиото го прескача, все едно го няма като опция от бутона Mode. А отзад магазина пък въобще не иска да излезне с копчето, по никакъв начин нито с почукване, нито с нищо.
Колата е Е46 след 2002г.
Благодаря предварително.
Аз имах проблем с Changera, изписваше NO DISCS...закарах го да го почистят и работеше нормално...но след 2 седмици ми излезна друг проблем - сега въобще не ми излиза като опция changera, направо след радиото го прескача, все едно го няма като опция от бутона Mode. А отзад магазина пък въобще не иска да излезне с копчето, по никакъв начин нито с почукване, нито с нищо.
Колата е Е46 след 2002г.
Благодаря предварително.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Провери бушона на самия ченджър отзад, или е изгорял, или ти се губи тока по кабела, или ченджъра е пълен мъртвец.
Проблема с "NO DISC" най-често е в механиката, след 2001-ва година са по-капризни.
Проблема с "NO DISC" най-често е в механиката, след 2001-ва година са по-капризни.
- kristianstef
- Потребител
-
- Кара: E91 3.0D 2009; F25 3.0D 2012
При мене механиката проверява къде има диск, но като че ли не го вади от магазина.
- Hristo Gaidarov
- Потребител
-
При мен прблема е следния. Чейнджъра вижда диска, песента тръгва, но след 10-15 сек. спира. Диска съм го записвал на компютър на 10 скорост, audio cd. Какъв може да е проблема ?
- kpacKoOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 318Ci
Колеги да не отварям нова тема и аз при мен проблема е друг чейнджъра работи но като пробвам да пусна дискове 3 и 4 всичко забива и край даже имам случай да не мога да изкарам самите дискове

- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
Може да се цаката самата механика на ченджъра и да не успява да зареди 3 и 4 диск.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
The Power of Dreams!
12 мнения
• Страница 1 от 1