Проблем с вдигането на прозорците
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- genuine
- Потребител
-
- Кара: E70 3.5d
Проблем с вдигането на прозорците
Здравейте колеги. В темата - "Скрити (и не чак толкова скрити) екстри в Е46" бях прочел, че при задържане на копчето за заключване прозорците се вдигат.
Проблемът при мен е, че не помръдват. Обаче когато я отключвам и задържа копчето се свалят. Някакви идеи от какво може да е?
Проблемът при мен е, че не помръдват. Обаче когато я отключвам и задържа копчето се свалят. Някакви идеи от какво може да е?
Кефа цена няма!!! 

- bmw_760il
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 99'
Re: Проблем с вдигането на прозорците
Винаги ли ти се заключва колата когато натиснеш емблемката на дистанционното или понякога не става?Ако всеки път се заключва е въпрос на програмиране.От копчетата до скоростния лост нали нямаш проблеми?
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
genuine написа:Здравейте колеги. В темата - "Скрити (и не чак толкова скрити) екстри в Е46" бях прочел, че при задържане на копчето за заключване прозорците се вдигат.
Така може да ти е програмиран ключа. Провери с друг, ако имаш.
Ако нямаш - отиди при някой, който разбира от софтуера на колата, за да провери дали просто така е зададено от предишния собственик.
- genuine
- Потребител
-
- Кара: E70 3.5d
bmw_760il написа:Винаги ли ти се заключва колата когато натиснеш емблемката на дистанционното или понякога не става?Ако всеки път се заключва е въпрос на програмиране.От копчетата до скоростния лост нали нямаш проблеми?
Не колега от другите копчета нямам проблем. Ще пробвам с резервният ключ. Ако не стане значи евентуално е от програмирането.
---------------
Днес проверих с резервния и проработи. Явно така е бил програмиран първият ключ. Благодаря на колегите за мненията!
Кефа цена няма!!! 

4 мнения
• Страница 1 от 1