Климатика не духа, а работи!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- iliyan1989
- Потребител
-
Климатика не духа, а работи!
Здравейте колеги.
Първо да се извиня ако заглавието не е точно но не можах по кратко да го определя.
Проблема е следни както си работи климатика и си духа и изведнъж спира да духа, но се усеща, че климатика работи, смисъл излиза леко студен въздух, демек спира само да духа(перката). След като угася колата и я запаля пак няма промяна, или пък само климатроника изгасна пак няма промяна, но като махна клемите на акумулатора и пак ги сложа всичко се оправя и си работи супер. Тази седмица ми го направи 2 пъти. Някаква идея какво може да е проблема.
Знам, че най лесно е на диагностика, но ако може да се спести някои лв от там
ще е супер!!!

Първо да се извиня ако заглавието не е точно но не можах по кратко да го определя.
Проблема е следни както си работи климатика и си духа и изведнъж спира да духа, но се усеща, че климатика работи, смисъл излиза леко студен въздух, демек спира само да духа(перката). След като угася колата и я запаля пак няма промяна, или пък само климатроника изгасна пак няма промяна, но като махна клемите на акумулатора и пак ги сложа всичко се оправя и си работи супер. Тази седмица ми го направи 2 пъти. Някаква идея какво може да е проблема.
Знам, че най лесно е на диагностика, но ако може да се спести някои лв от там

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Климатика не духа, а работи!
Пиши в търсачката ,,таралеж'' и виж дали съвпадат симптомите.
2 мнения
• Страница 1 от 1