Проблем с централното заключване 320d 2000г.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте колеги, имам следният проблем закупих въпросната кола само с 1 ключ. Колата не се отключва чрез ключа, а имаше само остатъчна допълнителна аларма която служеше само за отключване/заключване. Започна да прави проблем - проблема е че заклучва нормално и се чува шум от централното, но при опит за отключване не се чува никакъв шум от централното, отключва когато си реши. Реших да махна старата аларма и да сложа нова, поне да се оправи този досаден проблем. Няколко месеца (2-3) нямах този проблем с новата аларма, но последно време започна пак да го прави, и като казвам че го прави имам предвид всички врати не е само 1 или 2 и т.н. Въпроса ми е дали не е развален самият модул за централното и какво бихте ме посъветвали да направя
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Проблем с централното заключване 320d 2000г.
1. Направи една диагностика
2. Алармата ти е в гаранция, карай я за проверка, ако не е от нея -релетата зад жабката, ползвай търсачката.
3. Друг път описвай нещата по-подробно- напр. отключва ли винаги от копчето в колата?
2. Алармата ти е в гаранция, карай я за проверка, ако не е от нея -релетата зад жабката, ползвай търсачката.
3. Друг път описвай нещата по-подробно- напр. отключва ли винаги от копчето в колата?
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Вероятно трябва да смениш релетата на централното. По описаното до такъв извод стигам аз.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
3 мнения
• Страница 1 от 1