Проблем с малката навигация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с малката навигация
Здравейте колеги , имам един проблем със със малката навигация на е46 ,свалих си Navteq 2011 East Europe , записах диска и след като го сложих тръгна да навигира ,и след известно време след като работеше добре ,изписа на екрана NO GUIDANCE ,маршрута го показва ,колко км. остават , но не иска да навигира и изписва това отгоре на екрана . Възможно е и аз да съм натиснал нещо , или е проблем от самата навигация.Някой който е боравил с такава навигация ако може да обясни.

- relogin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ci e46
- Мечтае да кара: X5
Re: Проблем с малката навигация
Според мен проблема е в диска колега.
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Проблем нямаш.Просто не си бил на цифровизиран път.Гласовита навигация работи само ако си на цифровизиран път.Иди на някой главен булевард да видиш,че ще си работи както трябва 

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- relogin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ci e46
- Мечтае да кара: X5
mustang1986 написа:Проблем нямаш.Просто не си бил на цифровизиран път.Гласовита навигация работи само ако си на цифровизиран път.Иди на някой главен булевард да видиш,че ще си работи както трябва
Не го ли прави именно това проблема в диска,че не е достатъчно богат на информация

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Може да се каже.Но никога може би няма да има пълна цифровизация на България.

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
5 мнения
• Страница 1 от 1