БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ФОРУМА
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- petarco
- Потребител
-
- Кара: овцете с кривака
- Мечтае да кара: сувалка
БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ФОРУМА
Искам да благодаря на форума Е46 ..просто много от проблемите които сам имал по колата съм отстранил с помоща на този под форум Е46 вярвам че имам много такива колеги като мен които също искат да изкажат благодарността си ...Благодаря ви 

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ФОРУМА
ще напиша и аз едно коментарче преди да са я заключи ли, колегата е прав много хора тук заслужават едно голямо благодрая за масата пари които са спестили и за качествените съвети и помощта която са оказали хора като ОЦИ, Димитров, Заги, Слитър и много други
които няма да изброявам за да не изпусна и обидя някой. Нашият форум мога да заявя откровено е най-обширния и качествен който някога съм посещавал. 

Последна промяна iv4o9999 на 24 Апр 2012, 14:21, променена общо 1 път
- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
Особени благодарности и на колегите направили снимки по време на ремонта - с не един и два ремонта съм се захващал, единствено и само защото има подобни теми със снимки
Ще гледам при бъдещи ремонти и аз да снимам доколкото е възможно.
От мен специални благодарности към Slitter затова, че без да ме познава една вечер ми изслуша глупавите теории и ми помогна със съвет

Ще гледам при бъдещи ремонти и аз да снимам доколкото е възможно.
От мен специални благодарности към Slitter затова, че без да ме познава една вечер ми изслуша глупавите теории и ми помогна със съвет

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
За това е създаден този форум, за да си помагаме. 

- tosh
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW F36 420xD GC, E90 320d
- Мечтае да кара: изтребител F16 но ще се задоволя с F36 (за сега)
- Детайли за колата: Сега се радвам на G11 740d XDrive LCI
iv4o9999 написа:ще напиша и аз едно коментарче преди да са я заключи ли, колегата е прав много хора тук заслужават едно голямо благодрая за масата пари които са спестили и за качествените съвети и помощта която са оказали хора като ОЦИ, Димитров, Заги и много други![]()
![]()
които няма да изброявам за да не обидя някой. Нашият форум мога да заявя откровено е най-обширния и качествен който някога съм посещавал.

Голямо благодаря и от мен!!!
mitaka7 написа:За това е създаден този форум, за да си помагаме.

- petarco
- Потребител
-
- Кара: овцете с кривака
- Мечтае да кара: сувалка
Дано не заключат темичката защото сам сигурен че има много като нас който да изразят благодарността си

Не един път съм го казвал - първо проверявам и питам тука от какво може да е даден проблем и ако получа някаква насока за отстраняването му, чак тогава отивам в сервиза и казвам кое трябва да се погледне и кое трябва да се смени. Няколко пъти съм си патил от "майстори" и съм давал грешни пари на вятъра..радвам се, че го открих това място и още повече се радвам, че съм част от това общество

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
С ръка на сърце мога да заявя, че тук в тоя раздел са се събрали най-големите пичове на форума и на БМВ общността като цяло!
Радвам се, че много от вас познавам лично!

Радвам се, че много от вас познавам лично!
дано не се сърдят колегите, обаче това е доста се отклонява от типичните теми тук 
може да пишете в срещи и мероприятия или пък да хвалите подфорума в Извън темата

може да пишете в срещи и мероприятия или пък да хвалите подфорума в Извън темата

9 мнения
• Страница 1 от 1