относно ксенон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Anh1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d Touring 2002г.
- Мечтае да кара: нещо M-ково
относно ксенон
Колеги, колата е 2002г (фейса) с оригинален ксенон и лупи. Изгоря ми една от крушките на късите светлини, а цената на същата такава беше 330 лева(D2S). Купих китайска от колегата babuna, но не ляга много добре там, където и е мястото, а капачето което я затяга не щраква както трябва, а просто го завих с повече сила, но едва ли е до край. Някой с подобен проблем има ли, защото се притеснявам, че ще се одвие? Чудя се дали да не я изтаня малко с пила, защото има един кант, който оригиналната няма.
ЛЮБОВТА Е ДО ВРЕМЕ, БМВ-то ДО ГРОБ! 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: относно ксенон
пробвай няма да е проблем ако я пилнеш малко все пак китайската няма как да е 100% като оригиналната 

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Да не отварям нова тема ще се възползвам тук...Някой наясно ли е дали крушките d2s i d1s са сходими? 

Д1С и Д2С не са сходими въобще. При Д1С стартера е вграден в крушката, а при Д2С (като на Е46 примерно) се разчита на външен стартер.
Относно колегата в първия пост, ако случайно искаш оригинална крушка за ксенона пиши ми ЛС. Ще получиш най-добрата оферта, нищо общо със стандартните на пазара
Относно колегата в първия пост, ако случайно искаш оригинална крушка за ксенона пиши ми ЛС. Ще получиш най-добрата оферта, нищо общо със стандартните на пазара

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
4 мнения
• Страница 1 от 1