Радиото се побърка...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Радиото се побърка...
Вчера радиото както си работеше изведнъж замлъкна и като натиснах копчето "mode", смени на радио и след второ натискане ми даде "No disc", а той си беше вътре.
Така карах няколко часа и по едно време докато си слушах радио, диска сам си излезна и след това като го бутнах си заработи нормално.
Днес обаче пак същия проблем и пак го изплю, но сега ми дава постоянно "error" и като вкарам диск, радиото не го приема, все едно има друг вътре, а то няма.
По едно време радиото си захапа диска, но вместо да го прибере целия вътре, той стърчеше половината навън и го завъртя няколко пъти и пак го изплю и радиото почна да ръмжи.
Имам чувството, че радиото си мисли, че има диск в него и не приема друг.
Има ли начин да се направи резет на радиото чрез копчетата или нещо от сорта?
Радиото е бизнес.
Така карах няколко часа и по едно време докато си слушах радио, диска сам си излезна и след това като го бутнах си заработи нормално.
Днес обаче пак същия проблем и пак го изплю, но сега ми дава постоянно "error" и като вкарам диск, радиото не го приема, все едно има друг вътре, а то няма.
По едно време радиото си захапа диска, но вместо да го прибере целия вътре, той стърчеше половината навън и го завъртя няколко пъти и пак го изплю и радиото почна да ръмжи.
Имам чувството, че радиото си мисли, че има диск в него и не приема друг.
Има ли начин да се направи резет на радиото чрез копчетата или нещо от сорта?
Радиото е бизнес.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Re: Радиото се побърка...
Днес се оправи от само себе си, странна работа 

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
3 мнения
• Страница 1 от 1