DSC / ASC
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
DSC / ASC
Здравейте колеги.Предстои ми покупка на е46.Сега имам е36 , но моята няма TractionControl.Въпроса ми е как мога да съм сигурен дали харесана от мен кола има DSC или само е сменен бутона с такъв.Повечето в определения за мен ценови диапазон са с ASC.Има ли някаква допълнителна индикация по таблото или ,нещо друго в двигателния отсег?Замислям се защото ако няма вариант (освен след закачване на комп) да се разбере става тегаво с покупката, защото едно коп4е струва няколко лева, а цената на колата може да стигне и 1000лв разлика само защото е с DSC.
Благодаря предварително
Благодаря предварително

BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Re: DSC / ASC
Dsc то можеш да го включиш след като си го изключил напълно,а Асц то неможеш преди да върнеш ключа

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
на мене едно не ми е ясно при асц..като задаржа копчето нищо не се променя освен че блокирва и неможе да се изкл. има ли разлика при еднократно натискане и задаржане? при дсц е ясно 

- turbobg93
- Потребител
-
- Кара: 335d
До колкото съм чел аз има разлика между ASC след и преди фейса . Например моята е с АСЦ фейслифт и при продължително натискате светва лампата на ръчната , и после мога пак да го включа като го натисна.Мисля че едното е само ASC другото ASC+T , но определено има някаква разлика.
5 мнения
• Страница 1 от 1