оригинална аларма на е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
оригинална аларма на е46
Здравейте колеги!Незнам дали не се преповтарям с тази тема но неможах да намеря отгоровор на един от вапросите ми!Наскоро разбрах че колата ми има аларма видях отпреде устройството за алармата!Доста време след като я купих се чудех за какво е това малко ключе в пепелника и наскоро ми казаха че сас него се активирва алармата но така и не разбрах каде се слага ключето и как се пуска?До сега колата като я отключвам и закл. нито звук ми вади нито ми мигат мигачите!Моля за вашето мнение по вапроса !

- Transporter 1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 330 xd
Re: оригинална аларма на е46
каква е колата колега
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
M_POWERR написа:.......До сега колата като я отключвам и закл. нито звук ми вади нито ми мигат мигачите!Моля за вашето мнение по вапроса !![]()
![]()
![]()
Защото се активира допълнително

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
koleto_78 написа:M_POWERR написа:.......До сега колата като я отключвам и закл. нито звук ми вади нито ми мигат мигачите!Моля за вашето мнение по вапроса !![]()
![]()
![]()
Защото се активира допълнителноА на вътрешното огледало има ли го червения диод?
Абе с тва ключе някъде - типично по италиански - надали има фабрична аларма - как ще има и ще слагат ключ

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Колеги колата е Е46 318 1,9 Италянка!Не сам забелязал да има лампичка до огледалото но имам др на волада отстрани червена!И ми стана доста интересно като ми казала че имам и с това маничко ключе се активирвала уж от жабката някаде!

Мисля,че тази екстра се активира допълнително с ДИС . След като се активира при заключване и отключване премигват и мигачите. Нека хората който работят на ДИС да ти обяснят как става.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Италианците монтират такива аларми с ключ, търси патрона на конзолата под волана или на самата аларма под капака на колата.
Бладоря ви много!Намерих я..Намише се при алармата отпреде под капака!!
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
И святкане при заключване наистина се активира с DIS.
Намерих го вартях ключето има две степени но нито светят нито пищи!Гледам едно кабелче е прекасното от някаде може ли тия италянци да са я я прекаснали само с централно да е ?
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Може и да не съм прав, ама това не ми изглежда като "оригинална" аларма. Не знам защо никой досега не го е коментирал, но моята оригинална аларма няма нищо общо с твоята.
Иначе да, възможно е да са прекъснали кабелчето, а може и да е за друго това кабелче - няма как да кажа, защото имам оригинална баварска аларма с обемен датчик, което дори не наподобява нещо подобно на твоята.
Иначе да, възможно е да са прекъснали кабелчето, а може и да е за друго това кабелче - няма как да кажа, защото имам оригинална баварска аларма с обемен датчик, което дори не наподобява нещо подобно на твоята.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
оригинална аларма на е46
Няма нищо оригинално в тази аларма колега! Отиди при някой алармаджия да ти разясни каква точно е и как да я използваш...Успех!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Алармата ти не е оригинална, опитай се да намериш по някой от детайлите й марка и да потърсиш вносител и сервиз за България. Другия вариант е кадърен алармаджия да я прегледа и да ти каже какво може да се направи, за да работи.
Never mistake motion for action...
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....да използвам темата на колегата- извинявам се ама да си кажа- аз също търся читав алармаджия който да направи така че афтърмаркет алармата на колата да бачка с ключа, а не с допълнителното дистанционно, дето трябва да го мъкна непрекъснато с мен
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
По принцип, алармата трябва да се води "интерфейсна" за да се управлява от бутоните на ключа.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2