Каръщина!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Каръщина!!!

Мнение от ka4i » 30 Яну 2012, 11:10

Сутринта пътувах от Троян за София. В 05:00 термометъра в колата показа -22 градуса и както се досещате колата не запали. Събудих двама съседи да ми дадат ток, ама и двамата били с малки акомулатори и не се получи. Накрая се обадих на съседа под мен и с джипката ме дръпна и запали. След това виждам, че ми е спукана задната броня, в ляво от горе до долу, като косъм е , ама е спукана, не знам как и кога, няма следи от удар и тн. Както и да тръгвам, качвам се на магистралата и ми светва индикацията за ниско ниво на антифриз. Ок, спирам на първия Шел взимам едно шише концентрат и едно шише вода , сипвам и карам, след малко пак светва - аз :shock: , спирам пак и сипвам и така през 40 километра до София. В крайна сметка, акомулатора е за зареждане - да видим дали ще го бъде, радиатора съм почти сигурен, че е за смяна (ще каже приятеля ми от сервиза) и мисля бронята след като мина през застраховател да я лепя при едни пичове на Симеоновско шосе - чувал за тях добри отзиви.
3в1 - неочаквано добра комбинация.
А е само понеделник!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: Каръщина!!!

Мнение от Gqbriel » 30 Яну 2012, 11:37

ka4i написа:Сутринта пътувах от Троян за София. В 05:00 термометъра в колата показа -22 градуса и както се досещате колата не запали. Събудих двама съседи да ми дадат ток, ама и двамата били с малки акомулатори и не се получи. Накрая се обадих на съседа под мен и с джипката ме дръпна и запали. След това виждам, че ми е спукана задната броня, в ляво от горе до долу, като косъм е , ама е спукана, не знам как и кога, няма следи от удар и тн. Както и да тръгвам, качвам се на магистралата и ми светва индикацията за ниско ниво на антифриз. Ок, спирам на първия Шел взимам едно шише концентрат и едно шише вода , сипвам и карам, след малко пак светва - аз :shock: , спирам пак и сипвам и така през 40 километра до София. В крайна сметка, акомулатора е за зареждане - да видим дали ще го бъде, радиатора съм почти сигурен, че е за смяна (ще каже приятеля ми от сервиза) и мисля бронята след като мина през застраховател да я лепя при едни пичове на Симеоновско шосе - чувал за тях добри отзиви.
3в1 - неочаквано добра комбинация.
А е само понеделник!!!

И какъв е проблема,че темата е тук :dunno: - идеална е за интересни случки в извън темата примерно...кофти късмет - случва се..не е нищо страшно...ама ако на това викаш каръщина - все така да ти е каръка ,без особени проблеми - казвам го с добро разбира се... :yes:
Спукало се е я казанче,я някоя тръба...дано да е нещо ,евтино до колкото може разбира се :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар

Мнение от ka4i » 30 Яну 2012, 12:35

:)
Последна промяна ka4i на 30 Яну 2012, 12:45, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ka4i » 30 Яну 2012, 12:41

Kolegata e prav, sburkal sum razdela. Molq da se premesti.
ps. Izvnqvam se za latinicata!!!
Изображение

Назад към E46