щората не иска да се свали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- kali76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 91 318I
- Мечтае да кара: НОВ автомобил
щората не иска да се свали
Здравейте колеги.Колата ми е е46 318и 1998 и има като екстра и щора.Като купих колата се сваляше и вдигаше.Не я бях ползвал близо година,сега като натисна копчето и въобще не реагира,все едно,че няма ток
.Някой ако е имал подобен проблем нека да сподели.Не,че е някакъв голям проблем,сега просто не я пускам.

Re: щората не иска да се свали
Колега здравей,
задръж малко по- дълго копчето на щората. Може от студа да не може да е движи. При мен щората беше клеясала. Вдигаше се малко и зацепваше, после трудно падаше или се вдигаше. Смазах я с wd40. Продава се и графитна грес на флаконче-капка грес на пръста стига, като може с ръка да се намаже релсичката. Щората се смазва съвсем малко по релсичката, по която се движат двете рамена. Капне ли от препарата, остават петна и затова подложих да не капе. После се оправи. Ако е изгоряло бушонче или реле трябва да се смени. Стопли купето и опитай да я вдигнеш малко. Ако не е изгоряла, значи е клеясала.
задръж малко по- дълго копчето на щората. Може от студа да не може да е движи. При мен щората беше клеясала. Вдигаше се малко и зацепваше, после трудно падаше или се вдигаше. Смазах я с wd40. Продава се и графитна грес на флаконче-капка грес на пръста стига, като може с ръка да се намаже релсичката. Щората се смазва съвсем малко по релсичката, по която се движат двете рамена. Капне ли от препарата, остават петна и затова подложих да не капе. После се оправи. Ако е изгоряло бушонче или реле трябва да се смени. Стопли купето и опитай да я вдигнеш малко. Ако не е изгоряла, значи е клеясала.
2 мнения
• Страница 1 от 1