Е46 Проблем с телефона
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Е46 Проблем с телефона
здравеите колеги !! реших да си взема карта за телефона в колата и да си ми работи
)
проблема е като званя от моя личния телефона на този в колата и виждам как когато почва да се сварзва и на този в колата започва да му пада обхвата ! като се опитам няколко пати да се сваржа с него и на 4 5 път става работата и звани !
някои имал ли е този проблем да му се губи обхвата и на какво се дължи това ?
преварително благодаря и ме извиняваите ако темата не е за тук !!!

проблема е като званя от моя личния телефона на този в колата и виждам как когато почва да се сварзва и на този в колата започва да му пада обхвата ! като се опитам няколко пати да се сваржа с него и на 4 5 път става работата и звани !
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Re: Re: Е46 Проблем с телефона
malkiq___ написа:здравеите колеги !! реших да си взема карта за телефона в колата и да си ми работи)
А пробва ли със сим на друг оператор?
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk
Re: Е46 Проблем с телефона
пробвах и същото пада си обхвата и като затворя телефона от които званя и веднага му идва обхвата ! прави го когато си иска някои път няма проблеми а някои път ми идва да ми забия един 

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
пробвай да звъннеш като не си в колата и виж ще пада ли пак.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
и при мен го има това, но обратно.
когато набера номер от телефона на колата към друг, пада обхвата и не може да свърже, това при колата в покой в града, където би трябвало да има супер обхват.
при движение свързва, общо взето ту свързва, ту губи обхват..... все ми се струва че нещо с модула или антената не е наред, но ме мързи да се занимавам!
П.С. може да е настройки на честота, банд или нещо друго, все пак това са много стари модели.
когато набера номер от телефона на колата към друг, пада обхвата и не може да свърже, това при колата в покой в града, където би трябвало да има супер обхват.
при движение свързва, общо взето ту свързва, ту губи обхват..... все ми се струва че нещо с модула или антената не е наред, но ме мързи да се занимавам!

П.С. може да е настройки на честота, банд или нещо друго, все пак това са много стари модели.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Бях писал преди година може би като се засилих да подкарам оригиналния телефон и тази тема ме подсети да подпитам пак. Извадих си дибликат на моята сим карта (М-тел), но така и не потръгна - не намира мрежа. Някой с наблюдения от другите оператори как работят оригиналните БМВ телефони?
Активиран ли ти е дубликата на картата? Пробвай да сложиш оригиналната. При мен на Е39 2002 работеше с всички оператори без проблеми. Губенето на обхват най-вероятно е от връзката към антената.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Картата би трябвало да е активирана, но не съм я пробвал другаде, защото не исках да я отчупвам от голямата пластмаса, че нали така влиза в слота под слушалката. Та и оригиналната карта няма как да я пробвам поради това. Чух как някои ги лепяли обратно към подложката, но нещо не ми се нрави тази идея. Като знам колко е тесен слота само ми трябва това да се заклещи там. А за обхвата - не го губи, въобще не го намира, а и другото странно ми е, че при всяко палене и избор на менюто на телефона иска въвеждане на ПИН. Това нормално ли е?
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
viewtopic.php?f=35&t=256910&hilit=%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD
viewtopic.php?f=35&t=254217&hilit=%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD
viewtopic.php?f=35&t=254217&hilit=%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
Залепването на СИМ картата към държача е лесно и издържливо. Чупи дубликата и замени с тази която ползваш. Нормално е всеки път да ти иска ПИН, телефона се изключва при гасене на колата.
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
nanio написа:Залепването на СИМ картата към държача е лесно и издържливо. Чупи дубликата и замени с тази която ползваш. Нормално е всеки път да ти иска ПИН, телефона се изключва при гасене на колата.
Махнете си опцията да иска пин от настройките

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
DoesNot написа:nanio написа:Залепването на СИМ картата към държача е лесно и издържливо. Чупи дубликата и замени с тази която ползваш. Нормално е всеки път да ти иска ПИН, телефона се изключва при гасене на колата.
Махнете си опцията да иска пин от настройките

момчета не се занимаваите с глупости
аз вече си реших проблема като се ядосах и си изхвърлих картата
за да нямате проблеми повече с тоя телефон направете като мен

за да нямате проблеми повече с тоя телефон направете като мен

13 мнения
• Страница 1 от 1