Проблем с волан..
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530XI
- Мечтае да кара: M5 f10
Проблем с волан..
Здравейте, имам следният проблем , който открих току що.... Когато колата е в движение (независимо дали давам газ или не) като пусна волана той вместо да седи изправен се криви леко наляво... Се едно съм му вързал нещо тежко и го дърпа натам.. като спра си стой нормално напред.. дори се усеща леко напрежение в раката ми да го държа изправен като карам с висока скорост ..
Помощ ? колата е 323ци

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Проблем с волан..
Achkata_ci написа:Здравейте, имам следният проблем , който открих току що.... Когато колата е в движение (независимо дали давам газ или не) като пусна волана той вместо да седи изправен се криви леко наляво... Се едно съм му вързал нещо тежко и го дърпа натам.. като спра си стой нормално напред.. дори се усеща леко напрежение в раката ми да го държа изправен като карам с висока скорост ..Помощ ? колата е 323ци
*гуми
*баланс
*носач
И т.н реглаж,гледаш колата отдолу за нещо ,от този сорт което може да е причина - а коалта върви ли направо ?
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
Не, тръгва леко наляво.. в смисъл не завива ,но тръгва към насрещното много е досадно .. аз се опасявам от криви джанти ... а кормилна рейка може ли да е ?
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M sport
- Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици
Трябва да си погледнеш гумите дали не са износени на места и да ги размениш да видиш дали ще дърпа на другата страна
няма смисъл да ходиш на реглаж ако имаш някакъв проблем по окачването първо трябва да се отстрани
или впрочам този който ти прави реглажа трябва да види какво е разбито и да ти каже 

- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
гумите са ми чисто нови от тая зима по 300 лв парчето , 100% не е от тях ... Бяха ми говорили , че ми е тръгнал левият шарнир отпред , може ли да е от него ? (наясно съм че се сменя целия носач)
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Може да се рециклира носача

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
В смисъл ? да му се сменят шарнирите? апък и нз дали от него може да се получи това...
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M sport
- Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици
- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
Благодаря.. има известна логика като се има в предвид ,че проблемният шарнир е от ляво
но не знаех ,че се получава това.. мисех ,че почва да клопа ..

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
viewtopic.php?f=34&t=109046&hilit=%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
besnia_ написа:Трябва да си погледнеш гумите дали не са износени на места и да ги размениш да видиш дали ще дърпа на другата странаняма смисъл да ходиш на реглаж ако имаш някакъв проблем по окачването първо трябва да се отстрани
или впрочам този който ти прави реглажа трябва да види какво е разбито и да ти каже

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Вдигни я на канал и прегледай цялата предница, при мен имаш едни вибрациив кормилото и лопане на цялото окачване, оказа се рециклиране на двата външни шарнира, два нови тампона, и една биалетка, и колата заспа, ако си счупил шарнира, възможно е да напъва колелото наляво, също така да е променил геометрията на същото колело, което значи че новите ти гуми може да станат на парцал.
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
Не си играй да гадаеш!!! Отивай на диагностика на предница, да не плачеш после и за новите гуми по 300лв. парчето
Успех

Успех

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Achkata_ci написа:гумите са ми чисто нови от тая зима по 300 лв парчето , 100% не е от тях ... Бяха ми говорили , че ми е тръгнал левият шарнир отпред , може ли да е от него ? (наясно съм че се сменя целия носач)
Никога не изключвай гумите - аз съм брал ядове с чисто нови ... едната беше просто леко крива (пак казвам - чисто нови с етикетите!)
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2