Стартер м54
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
Стартер м54
Имам проблем със стартера,когато колата е студена пали без проблем,но когато загрее трябва да въртя по 3-4 пъти докато запали иначе изтаргва нещо и дотам.Във чужд саит гледах снимки че вдигат целия мотор на крикове свалят генерацията за да може да го сменят,няма ли по лесен начин ?
- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
Re: Стартер м54
Като се свали входящия колектор има достъп до стартера - снимките са малко кофти, че са от телефон. Иначе майстори се изказаха, че има достъп отдолу и без сваляне на колектори, само на генерация.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
Мерси колега,попринцип при много леко даване на газ ми смуче въздух някаде под тези колектори и мислих да се свалят някои ден и те да се види от каде е проблема,таман ще може и стартера да се свали от там щом е вазможно 

- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
За смученето ти вероятно е от филтъра за картерните газове, ако не си го сменял го смени - иначе смяната му без сваляне на колекторите е тегава работа. Добре е да си смениш и уплътненията на самия колектор 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Ще трябва да му смениш бендикса, както описваш проблема, но така и така ще го вадиш погледни и чектките как са да не става 2-на работа
Вади се стартера, но е голям зор свалянето и качването 2 болта и един щифт го държаха при мен и иска яко разклащане докато излезе ... свалях само ваничката на въздушния филтър на купето друго не съм разкачал...

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
е каде се намира този филтър на картерните,какво представлява ? а иначе за смученето,при много леко подаване на газ едва едва се чува смучене и оборотите почват да играят надоло нагоре надоло нагоре,сменил сам големия маркуч след филтарната кутия и не е от него ....
6 мнения
• Страница 1 от 1