хубавите ни пътища...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
хубавите ни пътища...
Здравейте, колеги.
Преди малко дърпах един приятел, който влизайки в една дупка от нашите хубави пътища се отварят еърбезите и криви две джанти.
Пиша ако можете да кажете какви може да са щетите, тъй като на таблото на колата светят доста неща.
Неможе да я запали. На дърпане я запалихме, но след време изгасна поради липса на ток. Съмнява ме че има някакъв пиропатрон на кабелите, който при задействането на еърбезите прекъсва веригата на +са. Така ли е или греша. Утре ще я гледаме. Искам да имам някакви насоки. Мерси предварително
... скапан петък 13-ти и скапани пътища
П.П. Колата е Е46 320d 136 коня
Преди малко дърпах един приятел, който влизайки в една дупка от нашите хубави пътища се отварят еърбезите и криви две джанти.
Пиша ако можете да кажете какви може да са щетите, тъй като на таблото на колата светят доста неща.
Неможе да я запали. На дърпане я запалихме, но след време изгасна поради липса на ток. Съмнява ме че има някакъв пиропатрон на кабелите, който при задействането на еърбезите прекъсва веригата на +са. Така ли е или греша. Утре ще я гледаме. Искам да имам някакви насоки. Мерси предварително

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: хубавите ни пътища...
да има система която гаси тоците след отваряне на беговете ама по запознатите с инсталацията на е46 трябва да ти обеснят дали става от централата или нещо по кабелите. тва неискам да си помислям в ква пропаст е влезнал щом ги е гръмнала 

- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
"хубав" градски асфалт
Къде се намира това за тоците? Възвръщаем ли е този предпазител или е за еднократна употреба. И ако трябва нов, може ли просто да се премахне ?
Къде се намира това за тоците? Възвръщаем ли е този предпазител или е за еднократна употреба. И ако трябва нов, може ли просто да се премахне ?

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Мисля, че се натиска бутона който е от пред при двигателя за аварийния режим.
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
adovet написа:Мисля, че се натиска бутона който е от пред при двигателя за аварийния режим.
Това да не е Пежо?При БМВ няма такъв бутон.
Надявам се сте се сетили да викнете застрахователите, защото поради същата причина миналата събота си пропуснах ските, защото влязох в дълбока яма на тръгване, която беше под вода и изкривих джантите и скъсах гумите (двете десни), та се наложи да купувам нови гуми и да ходя да давам джантите на изправяне! Добре че поне беговете не са се отворили...
Колкото до тоците - боднете една рапидка в пиропатрона на акумулатора, за да възстановите захранването. Тва е начина, за да можете да придвижите колата. Като я разгледате ще видите къде е направен да гърми и там набивате рапидката, за да се възстанови връзката!
Колкото до тоците - боднете една рапидка в пиропатрона на акумулатора, за да възстановите захранването. Тва е начина, за да можете да придвижите колата. Като я разгледате ще видите къде е направен да гърми и там набивате рапидката, за да се възстанови връзката!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
koleto_78 написа:adovet написа:Мисля, че се натиска бутона който е от пред при двигателя за аварийния режим.
Това да не е Пежо?При БМВ няма такъв бутон.
Има колега има

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Колега кажи къде е тази "дупчица"за да я заобикаляме..Диан написа:"хубав" градски асфалт
Това ти е отговора за захранването..unikalen88 написа:пиропатрона е на клемата на + при акомолатора,една черна кутиика
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
Но този + не прекъсва ли цялата верига или с други думи ток в колата няма да има въобще, лампи плафони нищо няма да има признак на живот, дори на бутане ми е странно дали ще запали, заради това че веригата просто не е затворена.
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Колегите по-горе са прави. Има пиропатрон на + кабела на акумулатора. Той гърми за да се избегне запалване при удар.
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
А някакъв шанс да съдиш общината има ли? Според мен ако хората почнат да съдят общината здраво, все нещо ще се промени.
Ако бях адвокат, щях да се заема точно с това и да правя "промоции" за тия хора дето нямат възможност за адвокат. Според мен от тая гледна точка има много пари (и не само) в това, ако се заеме някой адвокат.
Ако бях адвокат, щях да се заема точно с това и да правя "промоции" за тия хора дето нямат възможност за адвокат. Според мен от тая гледна точка има много пари (и не само) в това, ако се заеме някой адвокат.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Ако имаш автокаско и не си ги викнал ... палиш колата връщаш се на мястото и викаш мобилна група!
Както колегата слиттер ти е написал автокаското важи и за дупки ...
Аз също имах "честта" да друсна в дупка и да ми гръмната две от гумите и да се изкривят.
Каското ми покри процентно гумата по фактурата на която съм я купил (винаги има овехтяване и изтъркване) и ремонт на джантите.
Успех!
Както колегата слиттер ти е написал автокаското важи и за дупки ...
Аз също имах "честта" да друсна в дупка и да ми гръмната две от гумите и да се изкривят.
Каското ми покри процентно гумата по фактурата на която съм я купил (винаги има овехтяване и изтъркване) и ремонт на джантите.
Успех!
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
Nedialkov написа:Но този + не прекъсва ли цялата верига или с други думи ток в колата няма да има въобще, лампи плафони нищо няма да има признак на живот, дори на бутане ми е странно дали ще запали, заради това че веригата просто не е затворена.
колата пали на бутане защото алтернатора също сработва.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Диан написа:Здравейте, колеги.
Най-голямата грешка е ,че не сте викнали КАТ и мобилна група...сега ходи доказвай
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2