проблем с чистачки и управление на радиото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с чистачки и управление на радиото
Две странни неща се случват с мойта кола, за първото не съм сигурен дали е нормално:
1. Като дръпна лостчето за чистачките, пръскалките пръскат, но чистачките не тръгват. Тръгват, само ако са на някоя степен самите чистачки.
2. Понякога (май първият път след като е запалена колата), като натисна някой от бутоните за управление на силата на звука от волана се сменя станцията на радиото
1. Като дръпна лостчето за чистачките, пръскалките пръскат, но чистачките не тръгват. Тръгват, само ако са на някоя степен самите чистачки.
2. Понякога (май първият път след като е запалена колата), като натисна някой от бутоните за управление на силата на звука от волана се сменя станцията на радиото

- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
Re: проблем с чистачки и управление на радиото
[quote="ifcho"]Две странни неща се случват с мойта кола, за първото не съм сигурен дали е нормално:
Ако го дърпаш за много кратко няма да тръгнат. Трябва леко да го задържиш (2 сек.). Ако и така не тръгват вече си е проблем. За второто ти питане нямам представа.
Ако го дърпаш за много кратко няма да тръгнат. Трябва леко да го задържиш (2 сек.). Ако и така не тръгват вече си е проблем. За второто ти питане нямам представа.

- Shamanek
- младши ентусиаст
-
- Кара: f01 740xd LCI
Re: проблем с чистачки и управление на радиото
ifcho написа:Две странни неща се случват с мойта кола, за първото не съм сигурен дали е нормално:
За втория ти проблем и при мен е така. Но не го прави първият път а от време на време. Имам чувството, че като натискам по рязко и силно не го прави. Както и да е - това е от лоша връзка при бутончетата на волана. Трябва да се отвори и почисти и ще се оправи.
3 мнения
• Страница 1 от 1