проблем с чистачки и управление на радиото

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 205 GTI, 330d

проблем с чистачки и управление на радиото

Мнение от ifcho » 09 Яну 2012, 20:14

Две странни неща се случват с мойта кола, за първото не съм сигурен дали е нормално:
1. Като дръпна лостчето за чистачките, пръскалките пръскат, но чистачките не тръгват. Тръгват, само ако са на някоя степен самите чистачки.

2. Понякога (май първият път след като е запалена колата), като натисна някой от бутоните за управление на силата на звука от волана се сменя станцията на радиото :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d 2001г.

Re: проблем с чистачки и управление на радиото

Мнение от vladobosh » 09 Яну 2012, 21:26

[quote="ifcho"]Две странни неща се случват с мойта кола, за първото не съм сигурен дали е нормално:
1. Като дръпна лостчето за чистачките, пръскалките пръскат, но чистачките не тръгват. Тръгват, само ако са на някоя степен самите чистачки.
Ако го дърпаш за много кратко няма да тръгнат. Трябва леко да го задържиш (2 сек.). Ако и така не тръгват вече си е проблем. За второто ти питане нямам представа. :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01 740xd LCI

Re: проблем с чистачки и управление на радиото

Мнение от Shamanek » 10 Яну 2012, 11:58

ifcho написа:Две странни неща се случват с мойта кола, за първото не съм сигурен дали е нормално:

2. Понякога (май първият път след като е запалена колата), като натисна някой от бутоните за управление на силата на звука от волана се сменя станцията на радиото :roll:

За втория ти проблем и при мен е така. Но не го прави първият път а от време на време. Имам чувството, че като натискам по рязко и силно не го прави. Както и да е - това е от лоша връзка при бутончетата на волана. Трябва да се отвори и почисти и ще се оправи.

Назад към E46