проблем с застраховател-спе6но
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с застраховател-спе6но
Здравеите колеги,имам следният проблем-ударих се преди около 10 дни при което се отвориха и 4аст от еърбеците.Застрахователите искаха проформа за 4астите и труда в сервиз за възстановяване на колата, взех ги и те са на стоиност около 10к,само еърбеците 8к в дарукар.Преди няколко дни те казаха 4е одобрявали 3к за ремонт.Някои да е имал сходен проблем и как е постъпил и разре6ил,мерси предварително,
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: проблем с застраховател-спе6но
Чакай сега - ударил си се и си си купил частите и искаш са да ти възтановят по фактури или как за 10бона за Е46
не виждам как ще стане....

не виждам как ще стане....
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Абе колега кви 10к искаш да ти дадат за Е46. Тотална щета ли е колата?

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Последно само проформа, части-труд ли си дал на застрахователите, без да си плащал?
Щото Е46 може да намериш за 5к лева, в движение и с кеф да си слагаш, колкото си искаш бегове и части.
Щото Е46 може да намериш за 5к лева, в движение и с кеф да си слагаш, колкото си искаш бегове и части.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
vavilon написа:Последно само проформа, части-труд ли си дал на застрахователите, без да си плащал?
Май май и той не знае,какво иска...само че 10к освен ако не е тоталка и там зависи - за Е46 няма да види според мен (не тотал)...и колега,кой дявол те кара да купуваш от Дару ?Незнам защо си мисля,че не си ги купил а са ти дали проформа фактура ..но ако си ги взел- тук няма кой да ти помогне..на мой познат отказах на кола за 100 000 щета за над 3к ( фар,броня и нещо си)..за Е46 не виждам как ще стане ,освен М3

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Чувал съм, че застрахователите ти плащат части и ремонт на колата от официален сервиз (Дару, Камор и др.) само ако си платил валутно каско!
Ако не си с такова каско и си си купил части от някой от тези сервизи и сега да искаш застрахователите да ти ги осребрят значи си бил доста ледено-студена вода
Ако не си с такова каско и си си купил части от някой от тези сервизи и сега да искаш застрахователите да ти ги осребрят значи си бил доста ледено-студена вода

- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Колко е застрахователната стойност на автомобила? Защото ако е примерно 8 000.00лв никой застраховател няма да ти плати 10к. за ремонт. трябвало е да я ремонтираш в доверен сервиз на застрхователя за да имаш някакъв шанс да ти покрият стойността на ремонта. Без значение качеството де.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Amatior4o написа:Чувал съм, че застрахователите ти плащат части и ремонт на колата от официален сервиз (Дару, Камор и др.) само ако си платил валутно каско!
Мисля,че има ограничения в годините...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- adovet
- старши ентусиаст
-
Gqbriel написа:Amatior4o написа:Чувал съм, че застрахователите ти плащат части и ремонт на колата от официален сервиз (Дару, Камор и др.) само ако си платил валутно каско!
Мисля,че има ограничения в годините...
Ako колата е до 3 год. тогава в списъка със сервизите са и официалните.
- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
ludiq666 написа:Здравеите колеги,имам следният проблем-ударих се преди около 10 дни при което се отвориха и 4аст от еърбеците.Застрахователите искаха проформа за 4астите и труда в сервиз за възстановяване на колата, взех ги и те са на стоиност около 10к,само еърбеците 8к в дарукар.Преди няколко дни те казаха 4е одобрявали 3к за ремонт.Някои да е имал сходен проблем и как е постъпил и разре6ил,мерси предварително,
Е,застрахователя не ти ли предложи доверен сервиз в който да ти възстановят колата?
Това,което води до толкова ниска цена е,че застрахователите ти смятат частите по цените на Интеркар и други подобни,пък те са в пъти по-ниски от тези в официялните сервизи и за труд едвали плащат повече от 10 лв на час.
Може да пробваш да пишеш някакви жалби и т.н.
- adovet
- старши ентусиаст
-
taran написа:ludiq666 написа:Здравеите колеги,имам следният проблем-ударих се преди около 10 дни при което се отвориха и 4аст от еърбеците.Застрахователите искаха проформа за 4астите и труда в сервиз за възстановяване на колата, взех ги и те са на стоиност около 10к,само еърбеците 8к в дарукар.Преди няколко дни те казаха 4е одобрявали 3к за ремонт.Някои да е имал сходен проблем и как е постъпил и разре6ил,мерси предварително,
Е,застрахователя не ти ли предложи доверен сервиз в който да ти възстановят колата?
Това,което води до толкова ниска цена е,че застрахователите ти смятат частите по цените на Интеркар и други подобни,пък те са в пъти по-ниски от тези в официялните сервизи и за труд едвали плащат повече от 10 лв на час.
Може да пробваш да пишеш някакви жалби и т.н.
Aбе хора стига сте дрънкали глупости. Как ще вземете за ремонт повече от оценката на колата - то може да искате да я правят и в HAMAN СЕРВИЗ.
каското е на 15к,взел съм проформи за еърбеци и труд за6тото това искаха,колата е купе 2002г.интересно ми е дали на еърбег може да се сложи овехтяване и т.н.цените за работа и за другите 4асти в сервиз ги изваждаха от саит занимава6т се с доставка на алтернативни 4асти от където застрахователите си правят справките...Дефакто за еърбеците те дават към 1000 лв.
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
принципно или дефакто ако ти изплатят 80% от стойноста на колата е пишат тотал ако ти платят 100% ти е пишат тотал и е взимат а напишат ли е тотал значи треа да е бракуваш демек 10 бона няма да ти дадат в никъв случай шото отиваме към онея 80% а относно тва проблемче щи кажа как много бързо ще разбереш
отиваш в друг застраховател обесняваш за кво стаа на въпрос и той ще те светне или ще ти каже ела да свикаме една комисиика да видим кой е тоя дет не ще да плаща и сичко ще се оправи.Но аз мисля че толкова пари няма да видиш от каското..

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2