Проблем с токовете 320Д

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: гумите да пушат...

Проблем с токовете 320Д

Мнение от cross » 27 Дек 2011, 18:58

Колеги имам проблем от както купих колата,но вече стана сериозен.Както си работи колата без значение дали в движение или покой осветлението в купето а и фаровете за момент светват по силно чак двигателя си изменя оборотите и после се оправя..Пуска като че ли един импулс по силно напрежение и после се нормализира.Ако има някой който е имал подобен проблем моля да сподели от какво е било.За капак явно и акумулатора е паднал (макар и окото му да свети зелено)и не иска и да пали.На бутане пали но като постои 20 минути въртя ключа и светкат фаровете.Чудя се дали е от регулатора за напрежение на динамото :?: Не е светвала лампата на динамото на таблото и затова и съм в шах и мат.Утре колата ще влиза в сервиз за демонтаж на динамото и топлообменника на масления филтър защото от там тече като из ведро масло.. В този ред на мисли съвети от къде да търся гарнитури за топлообменника ? Моля за експресни отговори ако има запознати за да знам какво да правя утре... Предварително благодаря :bchug:
Sachs - Torque is nothing without a clutch !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: Проблем с токовете 320Д

Мнение от spower » 28 Дек 2011, 14:39

Koлега да не би да имаш някъде хлабава маса и при вибрациите да оказва влияние... Прегледай добре замасяването. Успех :yes:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Потребител
Аватар
Кара: гумите да пушат...

Re: Проблем с токовете 320Д

Мнение от cross » 28 Дек 2011, 19:15

Не е от това колега,проверено е отдавна.Прочетох че това е симптом на динамата на Валео за заминали четки.Днес свалих регулатора и не са в добро състояние наистина..Другия проблем е че за това динамо където и да проверя ми казват цена на цяло динамо 330 лв а само на регулатора 220 :conf: Ако има някой който да знае от къде мога да го намеря за поносима цена нека сподели... Динамото е Валео 150 ампера.
Sachs - Torque is nothing without a clutch !

Назад към E46