Заключих си колата и ключовето останаха в багажника
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- chelebiikata
- Потребител
-
Заключих си колата и ключовето останаха в багажника
Колеги помощ ! Тъкмо слагах акумулатора в багажника и като затворих багажника се оказа че колата е заключена а ключовете в багажника. Опитах се да отключа с клечки, ножици , лъжици ама не става. Ако някой е имал същия проблем или знае решение пишете
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Re: Заключих си колата и ключовето останаха в багажника
LuBo1 написа:Ключар му се вика на решението . . .
Стъклар му е другото име

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Колега, като начало се пише каква е колата-седан, купе, комби, сваля ли се задната седалка. Имаш ли някъде резервен ключ? С паникьосване и викане нищо не става.
- NikVanov
- ентусиаст
-
Набързо събрах следната информация:
1. Сваля се планката на номера и на някой кабели /засега не знам кои/ се подава 12 волта от друг акумулатор
2. Отваря се купето /ще дам няколко линка за ю-тюб/ и оттам с центр. заключване
3. При спешност се чупи задно стъкло- голямо /не триъгълно/ и пак центр. заключване
И моля колегите да помагат, има си време за майтап.
1. Сваля се планката на номера и на някой кабели /засега не знам кои/ се подава 12 волта от друг акумулатор
2. Отваря се купето /ще дам няколко линка за ю-тюб/ и оттам с центр. заключване
3. При спешност се чупи задно стъкло- голямо /не триъгълно/ и пак центр. заключване
И моля колегите да помагат, има си време за майтап.
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g

LuBo1 написа:Ключар му се вика на решението . . .
добрия заварчик ампеража не го бърка
А трябва да си не знам какъв образ, за да счупиш задното стъкло (голямото), както беше посъветвано малко по-горе, вместо някое странично на врата примерно.
А целия нет е пълен с какво ли не, такива линкове са нищо общо взето. Няма какво да се крият.
Та не сподели, дали акумулатора е закачен реално или колата е без акумулатор.
Ако е закачен, може с издърпване на цялата рамка на вратата (както е показано по-горе) да завреш пръчка и да натиснеш бутона за централното заключване.
Другата алтернатива е ключар, да минеш по интелигентния начин.
Краен вариант е чупене на стъкло или каквото и да е. Просто е безсмислено това, освен ако не се намираш на върха на някоя планина и си по къс ръкав отвън
А целия нет е пълен с какво ли не, такива линкове са нищо общо взето. Няма какво да се крият.
Та не сподели, дали акумулатора е закачен реално или колата е без акумулатор.
Ако е закачен, може с издърпване на цялата рамка на вратата (както е показано по-горе) да завреш пръчка и да натиснеш бутона за централното заключване.
Другата алтернатива е ключар, да минеш по интелигентния начин.
Краен вариант е чупене на стъкло или каквото и да е. Просто е безсмислено това, освен ако не се намираш на върха на някоя планина и си по къс ръкав отвън

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- chelebiikata
- Потребител
-
BMW E 46 седан пробвахме какво ли не дръпнахме дръшките на врътите не става централното може би държи , натиснахме централното копче до аварийните и то не става ( кюча не е в контакта ). Казаха ми че единствения вариант е ключар ма в Смолян такива майстори няма. Цял ден с ключари го мъчихме. Може ли някой да ми препоръча ключар който е отварял BMW-та.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Колегата според мен е имал предив голямото задно на вратата,не панорамното и е прав,защото в много голям % това малко стъкло е по-скъпо от голямото.А трябва да си не знам какъв образ, за да счупиш задното стъкло (голямото), както беше посъветвано малко по-горе, вместо някое странично на врата примерно.
- chelebiikata
- Потребител
-
Лошото е че и да струша стъкло има преграда между седалките и багажника, възможно ли е да се свалят седалките и да има дупка в тая метална преграда в която да си провра ръката и да взема ключа. А и акумулатора е казачен. Този вариант възможен ли е чрез включване на аварийните да се изтощи акумулатора и някъкси де се освободи това централно, дали.
- chelebiikata
- Потребител
-
И да струша стъкло ще мога ли да достигна до багажника, между седалките и багажника има метална преграда.
- NikVanov
- ентусиаст
-
,,Колегата според мен е имал предив голямото задно на вратата,не панорамното и е прав,защото в много голям % това малко стъкло е по-скъпо от голямото.''
Именно, по литературни данни казват, че малкото е по-скъпо. А май че и по-трудно се сменя. За щастие данните ми са литературни /т.е. от Интернет/
Именно, по литературни данни казват, че малкото е по-скъпо. А май че и по-трудно се сменя. За щастие данните ми са литературни /т.е. от Интернет/
- NikVanov
- ентусиаст
-
Затова питах подробности за колата, на някой се сваля задната седалка. Иначе ако се отвори купето мисля, че с копчето до аварийните багажникът се отключва??
- LoS BanditoS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D Touring
- Мечтае да кара: BMW E46 330D Touring
Колега аз не разбрах Акумулатора закачен ли е ??? и всички врати ли са заключени или при седан/купе си затворил багажника и ключа е там?
Ако не е сложен акумулатора и си със Седан/Купе със кабели пробвай да вържеш друг акумулатор от пред на местата оставени за подаване на ток!!! От там колата ти вече ще има ток и ще може да отвориш със централното копче за отваряне и заключване.
Ако не е сложен акумулатора и си със Седан/Купе със кабели пробвай да вържеш друг акумулатор от пред на местата оставени за подаване на ток!!! От там колата ти вече ще има ток и ще може да отвориш със централното копче за отваряне и заключване.
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
мойта е седан, има подлакътник ...
зад него (в средата зад седалката) има мет. преграда която е изрязана по този начин :
_ _ _ _
Преградата може да се избие и да бръкнеш оттам !
зад него (в средата зад седалката) има мет. преграда която е изрязана по този начин :
_ _ _ _
Преградата може да се избие и да бръкнеш оттам !
Последна промяна gocho_ на 16 Дек 2011, 21:04, променена общо 2 пъти

68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5